MasterChef 14/5: Υλικό με δηλητήριο για τους παίκτες – Κρίνεται ακόμη μια μαύρη ποδιά! (vid)

MasterChef 14/5: Το MasterChef  αποδεικνύεται σε καθημερινό επίπεδο πιο ανατρεπτικό από ποτέ και έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα τελευταία χρονικά επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

MasterChef 14/5: Υλικό με δηλητήριο για τους παίκτες – Κρίνεται ακόμη μια μαύρη ποδιά!

Σήμερα λοιπόν, Τρίτη 14 Μαΐου στις 21:00 θα παιχτεί ένα επεισόδιο

που θα ανατρέψει και πάλι τα πάντα με ένα νέο τεστ δημιουργικότητας να φέρνει τους παίκτες στα όρια τους.

Όπως είδαμε από το χθεσινό (13/5) κιόλας επεισόδιο, η εβδομάδα που ξεκίνησε, θα είναι θεματική και θα έχει οικολογικό πρόσημο οριζόμενη ως πράσινη.

Κάτι τέτοιο θα αποδειχθεί και σήμερα, με το τεστ δημιουργικότητας να φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους παίκτες και θα αποκαλύψει το ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα φορέσει μαύρη ποδιά και θα βρεθεί στο πλευρό του Άνχελ ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όσον αφορά το ζητούμενο της σημερινής δοκιμασίας, οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τρεις άγνωστες καμπάνες με υλικά τα οποία θα αποκαλύψει η σημερινή καλεσμένη, Νικολέτα Σιδηροπούλου.

Μέσα σε αυτές τις καμπάνες κρύβονται, ένα λεοντόψαρο με δηλητήριο το οποίο θα πρέπει να αφαιρέσουν οι παίκτες, μια αγριόσαρπα αλλά και μπλε καβούρι!

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο – MasterChef 14/5:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα