Παναθηναϊκός: «Βράζουν» με Τερίμ – «Ή εμείς ή αυτός»!

Παναθηναϊκός: Βέτο θέτουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. «Ή ο Τερίμ ή εμείς» το τελεσίγραφο που στέλνουν στην διοίκηση.

«Μπαρούτι» μυρίζουν τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Και δεν χάλασε το κλίμα μετά την τεσσάρα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Φατίχ Τερίμ πλέον δεν μπορεί να περάσει ούτε… απ’ έξω! Οι χαρακτηρισμοί που βγαίνουν από τα στόματα των παικτών για τον Τούρκο… προπονητή δεν έχουν προηγούμενο.

Και δεν είναι ένας και δύο εκείνοι

που κυριολεκτικά δεν θέλουν να τον βλέπουν. Μιλάμε για το.. μισό σχεδόν ρόστερ των «πρασίνων» που είναι στα… κάγκελα με τον Τερίμ, ο οποίος θα είχε φύγει μετά την ήττα από τον Άρη, αλλά κάποιοι από το στενό του περιβάλλον, κράτησαν τον Γιάννη Αλαφούζο να μην τον απολύσει.

Πλέον δεν είναι δεδομένο οτι ο Φατίχ Τερίμ θα… προλάβει τον τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Άρη, ενώ μεσολαβεί το παιχνίδι στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό που αν ο Παναθηναϊκός δεν το κερδίσει, θα τερματίσει 4ος στη Super League και θα κινδυνεύει να μείνει ακόμα και εκτός Ευρώπης. Ο αντίλογος που ζητάει… υπηρεσιακό προπονητή στο Πανθεσσαλικό είναι πλέον ισχυρός.

Οι ποδοσφαιριστές και ο συγκεκριμένος αριθμός είναι πλέον… διψήφιος και ξεπερνάει την…. 11άδα, θέτουν τελεσίγραφο προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να διαβιβαστεί στον ιδιοκτήτη.

«Ή εμείς ή αυτός. Δεν πάει άλλο»!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα