MasterChef 16/5: Ο 3ος υποψήφιος και η αποχώρηση μέσω δοκιμασίας αντιγραφής – Τι έδειξε το trailer (vid)

MasterChef 16/5: Δύσκολη ημέρα η σημερινή στον κόσμο του MasterChef καθώς ένας αγαπημένος παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει στο επεισόδιο απόψε.

Το ριάλιτι του Star, μετά από μία δύσκολη εν πλω ομαδική δοκιμασία, ολοκληρώνει την εβδομάδα με το σημερινό επεισόδιο στο οποίο ένας παίκτης θα αποχαιρετήσει.

Οι κριτές ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας φέρνοντας στο προσκήνιο λάθος κινήσεις και χειρισμούς. Ο Σωτήρης Κοντιζάς τονίζει φυσικά

τα κόκκαλα που βρήκε στα πιάτα και των δύο μπριγάδων όμως υπήρχαν πιο σοβαρά θέματα στη δοκιμασία ανάμεσα στους παίκτες.

Ο αρχηγός των γκρι Ηλίας φαίνεται πως κατάλαβε τα λάθη του με τον Νίκο να του τονίζει πως δεν έπρεπε να επιλέξει αυτόν να μην διαγωνιστεί. Την  ίδια ώρα κάποιος θα κατηγορηθεί ότι έπαιξε πιο πολύ ατομικά και όχι για την ομάδα.

Οι κριτές ανακοινώνουν το αποτέλεσμα της ομαδικής που δεν είναι άλλο από τη νίκη των γκρι. Ηλίας, Γιάννης, Κώστας και Άνχελ καλούνται να ψηφίσουν για ακόμη μία φορά κάποιον προς αποχώρηση.

Με τον Άνχελ να είναι ήδη υποψήφιος όλα τα βλέμματα στρέφονται στον αρχηγό Ηλία ο οποίος δύσκολα θα γλιτώσει την υποψηφιότητα σύμφωνα με την εκτίμησή μας.

Ακολουθεί η αντιγραφή ενός πιάτου του Σεφ Παναγιώτη Γιακαλή το οποίο όπως φαίνεται στο trailer θα τους πιέσει στον χρόνο κορυφώνοντας την τηλεθέαση. Ο σεφ τους παροτρύνει να έχουν ταχύτητα αλλά να μη βιαστούν.

Το αποτέλεσμα δείχνει να είναι ξεκάθαρο καθώς κάποιος παίκτης είχε πολύ κακό πιάτο. Τα δάκρυα της Χριστίνας ίσως προδίδουν μία πολύ δυνατή αποχώρηση που θα συγκινήσει…

MasterChef 16/5: Δείτε το trailer για το σημερινό επεισόδιο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα