MasterChef 16-5: Ομαδική δοκιμασία εν πλω – Αυτός έμεινε εκτός δοκιμασίας (vid)

MasterChef 16-5: Με ανεβασμένο βαθμό δυσκολίας συνεχίστηκε για ακόμη μία φορά το MasterChef με τους παίκτες να διαγωνίζονται σε μια ομαδική γεμάτη προκλήσεις.

Το ριάλιτι του Star, το οποίο σημειώνει εξαιρετικά νούμερα στην τηλεθέαση φέτος, συνεχίζει να καθηλώνει καθώς όσο λιγότεροι παίκτες μένουν τόσο πιο δύσκολο γίνεται το παιχνίδι.

Στο Λαύριο υποδέχτηκαν τους παίκτες οι κριτές εκεί όπου επιβιβάστηκαν στο πλοίο Typhoon από όπου και διαγωνίστηκαν χτες.

Η ομαδική δοκιμασία εν πλω είχε πολλές παγίδες καθώς οι κριτές ζήτησαν μέσα σε 120 λεπτά από τους κριτές 3 διαφορετικά πιάτα τα οποία θα αξιολογούσαν στο τέλος οι ίδιοι μαζί με τον καλεσμένο τους.

Πριν ξεκινήσει όμως η δοκιμασία, οι χτεσινοί νικητές γκρι και ο αρχηγός τους Ηλίας είχαν το πλεονέκτημα να θέσουν έναν παίκτη των μπορντό εκτός δοκιμασίας. Ο Ηλίας τελικά διάλεξε τον Νίκο Κυψίδη με τις ομάδες να έρχονται στα ίσα αριθμητικά.

MasterChef 16-5: Ομόφωνα νικητής από τους κριτές

Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους με τον χρόνο να τους πιέζει για ένα καλό αποτέλεσμα ενώ δεν υπήρχε pantry για να παίρνουν άλλα υλικά πέρα από αυτά που τους δόθηκαν.

Παρόλα αυτά, όπως σχολιάστηκε και από τους κριτές στο τέλος, τα πιάτα που παρουσιάστηκαν ήταν πολύ καλά με πολλές και δύσκολες τεχνικές να έχουν χρησιμοποιηθεί.

Ο καλεσμένος σεφ Αστέριος Κουστούδης, βραβευμένος με ένα αστέρι Michellin, βαθμολόγησε μαζί με τους κριτές τις προσπάθειες των παιδιών. Ο Σωτήρης Κοντιζάς δε σταμάτησε να βρίσκει κόκκαλα και στα 2 πιάτα με ψάρι των μπριγάδων.

Ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν εμφανές. Η μπορντό με σκορ 2-1 αναδείχθηκαν νικητές κάτι που θα ανακοινωθεί απόψε…

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα