Σάββας Γκέντσογλου: Απάντησε για την Κατερίνα Δαλάκα αλλά και το ποιος θα κερδίσει το Survivor

Ο Σάββας Γκέντσογλου αποτελεί έναν από τους παίκτες που άφησαν το αποτύπωμά τους  στο φετινό Survivor, ξεκινώντας με εκπληκτικό τρόπο.

Ωστόσο, αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός δεν του επέτρεψε να επιστρέψει όπως θα ήθελε στο αγωνιστικό κομμάτι. Πάντως, μετά από 15 εβδομάδες, αυτά είναι τα χρήματα που πήρε.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s

Time» με τη Φαίη Σκορδά, μιλώντας για το Survivor και όσα πέρασε εκεί.

Η κουβέντα δεν άργησε να πάει στην Κατερίνα Δαλάκα, όπου μιλώντας για αυτή τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Έχει ηγετικές τάσεις, όλοι κολλάνε δίπλα της γιατί τους τραβάει να προχωρήσουν στο παιχνίδι. Είναι πολύ ανταγωνιστική, πάει μέχρι τέλους στο παιχνίδι, δεν θέλει να χάνει με τίποτα. Οπότε, δίπλα στην Κατερίνα αναγκαστικά γίνεσαι καλύτερος».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως υπήρχε ένα φλεστ όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο, κάτι που δεν θέλησε να συνεχίσει αφού δεν θέλησε να το δει ο γιος του που βρισκόταν στην Ελλάδα.

Σε ερώτηση πάντως που του έγινε για το αν αυτό θα συνεχιστεί και μετά, έδωσε απάντηση που σήκωσε… συζήτηση. «Δεν το γνωρίζω αυτό. Ας επιστρέψουν πρώτα από το παιχνίδι και βλέπουμε», είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας το στίγμα πως είναι ακόμα μέσα. Όνομα απέφυγε να πει, όμως οι μόνος γυναίκες που βρίσκονται ακόμα εκεί, είναι η Κατερίνα Δαλάκα και η Δώρα Νικολή.

Ο Σάββας Γκέντσογλου εξέφρασε και την επιθυμία του για το ποιον θέλει να δει νικητή. Χαρακτηριστικά σημείωσε πως οι καλύτεροι παίκτες είναι ο Φάνης Μπολέτσης και η Κατερίνα Δαλάκα, κάνοντας… πρόβλεψη πως αυτοί θα είναι οι δύο που θα βρίσκονται στον τελικό.

Δείτε χαρακτηριστικά…

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάββας Γκέντσογλου, Απάντησε, Κατερίνα Δαλάκα, Survivor,savvas gkentsoglou, apantise, katerina dalaka, Survivor