Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα αποκαλύπτει τα πάντα στον Μάκη

Συναρπαστικό θα είναι το Ναυάγιο στα επόμενα επεισόδια καθώς η Θοδώρα θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Μάκη και εκείνος θα αντιδράσει άσχημα.

Η σειρά του Mega κορυφώνει την αγωνία και την τηλεθέαση καθώς οδεύουμε προς το μεγάλο φινάλε με τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη να φέρνει εξελίξεις.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα λέει τα πάντα στον Μάκη

Την ώρα που ο Πέτρος και η Ευγενία βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο για να κάνουν τον Ιπποκράτη να ομολογήσει το φόνο της Κλαίρης, ο

Όθωνας μαθαίνει για το χωρισμό της Λίνας με τον Μάκη και κάνει την κίνησή του.

Ενώ συμβαίνουν όμως όλα αυτά, η Θοδώρα δεν αντέχει άλλο την πίεση των γονιών της και αποκαλύπτει στον Μάκη τα πάντα. Του ζητάει μάλιστα να κατέβει στην Κρήτη για να τη βοηθήσει.

Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως η Θοδώρα θα παραιτηθεί και ξεσπάει στον Βλάση. Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει. Ο Βλάσης μαθαίνει πως η Θοδώρα δεν είναι δικό του παιδί αλλά του Δημήτρη! Ο Βλάσσης αρνείται να το πιστέψει. Όταν αντιμετωπίζει όμως τη Μαρία μαθαίνει όλη την συγκλονιστική αλήθεια.

Στο μεταξύ ο Μάκης προσπαθεί να ξεχάσει τη Λίνα ενώ αναχωρεί για την Κρήτη χωρίς να ξέρει το τραγικό παιχνίδι που του επιφυλάσσει εκεί η μοίρα. Η καρδιά του Βλάσση δε θα αντέξει αυτή την αποκάλυψη που του έγινε…

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Πεθαίνει από ανακοπή αυτός ο πρωταγωνιστής

Το ναυάγιο: Τέλος ο Βλάσσης – Η Μαρία παίρνει εκδίκηση για τον θάνατό του

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος μαθαίνει από τον Πότη πως η Κούλα λέει ψέματα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα