Το γκολ του Σάστρε θα μείνει στην ιστορία για τον ΠΑΟΚ – Ανέτρεψε τα πάντα στη Super League

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023/24 και ο Ζοάν Σάστρε μπορεί να νιώθει περήφανος γιατί το γκολ του με τον ΑΕΚ είναι σίγουρα το πιο καθοριστικό φέτος για τους ασπρόμαυρους.

Ο δικέφαλος έφυγε νικητής από το Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώνοντας το θαύμα με ένα αδιανόητο comeback που θα μνημονεύουν

όλοι για χρόνια.

Αξίζει όμως κανείς να ανατρέξει στο πρόσφατο παρελθόν για να αντιληφθεί το τι πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Από που ξεκίνησε και ποια σημασία είχε το γκολ του Ζοάν Σάστρε.

Το γκολ του Σάστρε θα μείνει στην ιστορία για τον ΠΑΟΚ – Ανέτρεψε τα πάντα στη Super League

Το γκολ του Στέφαν Σβαμπ στη Λαμία ήταν σίγουρα κομβικό για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκείνη η ισοπαλία στη Φθιώτιδα έκανε καλό στον ΠΑΟΚ. Τον ταρακούνησε. Χτύπησε στον εγωισμό του.

Τα αποτελέσματα έγιναν ορατά στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, κόντρα στην ΑΕΚ η οποία ένα τέταρτο πριν το φινάλε της αναμέτρησης κρατούσε την κατάσταση στα χέρια της.

Τη δουλειά αρχικά έκανε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πριν έρθει το μονοκόμματο σουτ του Ζοάν Σάστρε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη.

Το γκολ του δεξιού οπισθοφύλακα (έστω κι αν αυτό χρεώνεται από κάποιους στον Μπάμπα Ράχμαν) θα μείνει στην ιστορία για τον ΠΑΟΚ. Ανέτρεψε τα πάντα στη Super League.

Έκανε τον ΠΑΟΚ φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πήρε τον τίτλο από τη Νέα Φιλαδέλφεια και τον πήγε στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας το έναυσμα για αντεπίθεση.

Ο Ισπανός έγινε πρωταγωνιστής στα play off, ανατρέποντας τα δεδομένα και για τον ίδιο. Αν δεν είχε γράψει εκείνο το 3-2 το βιβλίο ίσως να έγραφε αλλιώς την ιστορία.

Μικρή σημασία έχει όμως τώρα, με τον Σάστρε να γράφει ένα highlight καριέρας και τον ΠΑΟΚ να καρπώνεται μια στιγμή που θα θυμάται για πάντα.

Θυμηθείτε και πάλι το γκολ του Ζοάν Σάστρε στο ΠΑΟΚΑΕΚ:

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάστρε, ΠΑΟΚ – Ανέτρεψε, Super League,sastre, paok – anetrepse, Super League