Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Στάσα ζητά βοήθεια απο τον Κωστή για να σώσει την κόρη της

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Συναρπαστική συνεχίζεται η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» με νέες ανατροπές να έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Η δραματική σειρά του Alpha αποκαλύπτει στη συνέχεια το μέλλον και τις εξελίξεις που έρχονται με επίκεντρο τη Στάσα.

Το προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισόδια: Η Στάσα ζητά βοήθεια απο τον Κωστή για να σώσει την κόρη της

Εφιαλτικές στιγμές περιμένουν την κεντρική ηρωίδα. Ο Γιωργίκης μαθαίνει ότι η κόρη του είναι καρπός του έρωτα της Ιουλίας

με τον Γρηγόρη και τρελαί νεται από θυμό και οργή.

Από εκείνη τη στιγμή, η σύζυγός του περνάει φρικτά βασανιστήρια στα χέρια του, καθώς την κακοποιεί άγρια. Με βάση τις νεότερες πληροφορίες μας, η Ιουλία, μη μπορώντας να αντέξει άλλο τους ξυλοδαρμούς και την εξευτελιστική συμπεριφορά του, παίρνει μία ανα- τρεπτική απόφαση.

Ενώ η κοπέλα βιώνει δύσκολες ώρες και είναι στην κυριολεξία έρμαιο στα χέρια του άντρα της, βρίσκει ξαφνικά έναν σύμμαχο μέσα στο σπίτι.

Αυτός δεν είναι άλλος από τη Στεφανία, η οποία γνωρίζοντας τον εφι άλτη που είχε βιώσει στο παρελθόν και η πρώτη γυναίκα του Προβιού, η Ευγενία, αποφασίζει να τη βοηθήσει. Έτσι, κάποια στιγμή, η οικονόμος πλησιάζει την κακοποιημένη κοπέλα και της λέει λόγια συμπόνιας και αγάπης.

Παράλληλα, της τονίζει ότι η ίδια τη στηρίζει και της υπογραμμίζει ότι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από το μαρτύριο που βιώ νει είναι να φύγει μακριά.

Η Ιουλία, ακούγοντας τα λόγια της Στεφανίας, διαπιστώνει ότι η γυναίκα έχει δίκιο. Τότε παίρ νει δύναμη και αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της. Σχεδιάζει, λοιπόν, να το σκάσει από το αρχοντικό και να σωθεί μια για πάντα από τις φρικτές πράξεις του Γιωργίκη, Από την άλλη, η συστηματική κακοποίησή της έχει γίνει και νό μυστικό σε όλη την οικογένεια και τα μέλη του σπιτιού.

Η Δέσπω, βλέποντας τον σκληρό τρόπο με τον οποίο φέρε ται ο αφέντης της στη γυναίκα του, παίρνει θάρρος και αρ- χίζει να συμπεριφέρεται λες και είναι η ίδια η κυρία του σπι τιού. Μάλιστα, ο Γιωργίκης δεν παραξενεύεται με τη στά ση της και συγχρόνως την επικροτεί για τις πρωτοβουλίες που παίρνει, δίνοντάς της ακόμη περισσότερο… αέρα ώστε να αισθάνεται η κυρίαρχος του αρχοντικού.

Αυτή η εξέλιξη δεν αρέσει ούτε στην Ιουλία ούτε στη Στεφανία, όμως και μιά τους δεν τολμά να πει κουβέντα. Η μόνη που παραπο- νιέται για το θράσος της υπηρέτριας είναι η Χάδω.

Στο μεταξύ, ακόμη μία εξέλιξη διαταράσσει τις ισορροπίες στο σπίτι, καθώς ο Χρήστος επιστρέφει από το ψυχιατρείο και έρχεται αντιμέτωπος με τη σκοτεινή πλευρά του πατέρα του, ενώ ταυτόχρονα νιώθει απογοητευμένος και με όσα μαθαίνει για την Ιουλία.

Συνάμα, η Στάσα, γνωρίζοντας για τους ξυλοδαρμούς που δέχεται η κόρη της, συζητά το πρόβλημα με τη Φρόσω και εκείνη τη συμβουλεύει να ζητήσει βοήθεια από τον Κωστή για να σώσει το παιδί της. Όμως εκείνη έχει υποσχεθεί να μην τον ξαναπλησιάσει ποτέ και δυσκο- λεύεται να αποφασίσει αν πρέπει να το κάνει.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τετάρτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Σε κίνδυνο η ζωή της κοπέλας- Ποιος θα βρεθεί να τη σώσει;

Survivor spoiler αποχώρηση 15-5 : Αυτός θα είναι ο 4ος υποψήφιος!

Η παραλία: Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο στην ΕΡΤ

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα