Άρης: Ένα τέτοιο εξτρέμ ψάχνει ο Καρυπίδης!

Ο Άρης είναι δεδομένο οτι θα ψαχτεί για 11αδάτο εξτρέμ το καλοκαίρι και ο… αδικημένος Πάολο Φερνάντες της ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική, άλλα και δύσκολη περίπτωση.

Ζαμόρα, Σαβέιρο, Φετφατζίδης, Σουλεϊμάνοφ, Mπένετ, Παναγίδης, Κάρλσον. Επτά εξτρέμ στο ρόστερ του έχει ο Άρης,

αλλά οι περισσότεροι απλά πιάνουν χώρο. Ο Κάρλσον ταλαιπωρεί και ταλαιπωρείται. Ο Μπένετ δεν υπάρχει καν, ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε πρόωρα και άδοξα. Ο Φετφατζίδης όταν παίζει, χρησιμοποιείται κυρίως στον άξονα. Ζαμόρα και Σαβέιρο οk, αλλά δεν έκαναν την διαφορά. Ειδικά ο δεύτερος δεν έχει βγάλει τα λεφτά του.

Ο Άρης το καλοκαίρι θα ψάξει και για βασικό πλάγιο επιθετικό. Στο εξωτερικό κυρίως, αλλά υπάρχει και ένας από Super League που αρέσει. Και δεν είναι άλλος από τον Πάολο Φερνάντες. Ο Καρυπίδης έχει «τρέλα» με τέτοιου τύπου ποδοσφαιριστές και τον γουστάρει. Ο Ισπανός έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά λόγω και των τραυματισμών δεν έχει βρει θέση στην 11άδα του Αλμέιδα.

Δεν αποκλείεται αν η ΑΕΚ προχωρήσει την περίπτωση του Οντουμπάτζο το καλοκαίρι, για τον οποίο έδειξε ένα σχετικό ενδιαφέρον (και) τον Ιανουάριο, να ρίξει στο τραπέζι ο Καρυπίδης το όνομα του Φερνάντες.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα