Το ρίσκο με τον Ράιτ που πήρε ο Μπαρτζώκας – Η επόμενη δύσκολη απόφαση

Δεν ήταν εύκολο να κόψει τον Μόουζες Ράιτ ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έπρεπε να την πάρει. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν μπορούσε να λείπει από το ρόστερ των τελικών. Βέβαια, ο Coach B θα έχει πολλές ακόμα δύσκολες αποφάσεις στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, όποιος τον ρωτήσει αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτεται καν αυτό. Διότι, ο Ολυμπιακός

έχει μπροστά του τα παιχνίδια με την ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά το Final 4 της Euroleague. Το ποιον παίκτη από τους 7 ξένους που έχει θα κόψει στα ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ μακριά για να το σκεφτεί αυτή τη στιγμή. Και δεν είναι και βέβαιο πως θα είναι πάντα ο ίδιος.

Αρχικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας λέει να είναι όλοι οι παίκτες του υγιείς και ας έχει αυτό τον «πονοκέφαλο». Άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα ισχυρίζονται πως ο τεχνικός του Ολυμπιακός έχει ζοριστεί από όλη αυτή την ιστορία.

Πήρε τις αποφάσεις του για τους επτά ξένους που θα έχει στο ρόστερ του. Γκος, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Πετρούσεφ, Πίτερς, Φαλ και Μιλουτίνοφ. Ποιον θα αφήσει εκτός στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο αυτή τη στιγμή. Πιθανότατα όμως να είναι κάποιος από τα guard και όχι κάποιος από τους ψηλούς.

Πάντως, ακόμα και ο Ράιτ δεν ήταν παίκτης που έκοψε τόσο εύκολα όσο μπορεί να πιστεύει κάποιος. Διότι, ο Αμερικανός ματσάρει πολύ με τον Λεσόρ. Ειδικά στην επίθεση. Θυμάστε άλλωστε πως αυτός ήταν που έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτός που… γύρισε το ματς στο ΣΕΦ στη Euroleague. Ωστόσο, η αμυντική παρουσία του Ράιτ έπαιζε τον ρόλο της στην τελική απόφαση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Απόστολος Γεωργιάδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα