Βαθμολογία Super League πλέι άουτ: Υποβιβάστηκε η Κηφισιά μια αγωνιστική πριν το τέλος

Βαθμολογία Super League πλέι άουτ: Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Κηφισιά έγινε η 2η ομάδα που υποβιβάζεται στη Super League 2, μετά την εντός έδρας ήττα της με 2-3 από τους Γιαννιώτες για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι νεοφώτιστοι έμειναν στους 28 βαθμούς και σε συνδυασμό με τη νίκη του ΝΠΣ Βόλου επί του Πανσερραϊκού με 1-0, δεν μπορούν να καλύψουν το χάντικαπ των 4 βαθμών στην 7η και τελευταία αγωνιστική

του μίνι πρωταθλήματος.

Οι Βολιώτες έφτασαν τους 32 βαθμούς και πανηγυρίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους στα «μεγάλα σαλόνια» για μία ακόμη σεζόν.

Παρά την ήττα του ο Πανσερραϊκός παραμένει πρώτος στα πλέι άουτ της Super League με 35 βαθμούς, όσους έχουν πλέον Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ μετά το μεταξύ τους 1-1 στην Αρκαδία

Τέλος ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο με 1-0 και έφτασε τους 33, ενώ η ομάδα του Περιστερίου παρέμεινε στους 34.

Την 7η και τελευταία αγωνιστική θα δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή», καθώς έχουμε τα ζευγάρια Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ-Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός-Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα-ΝΠΣ Βόλος.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League

Σάββατο 27/4

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 1-1ΝΠΣ Βόλος-Πανσερραϊκός 1-0Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα 2-3Παναιτωλικός 1-0Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής των πλέι ουτ (7η)

Βαθμολογία Super League πλέι άουτ:

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα