Βόλος: Με αυτόν τρελάθηκε ο Αχιλλέας Μπέος

Δύο είναι οι θέσεις που προσέχει πάντα για να μην κάνει λάθος ο Αχιλλέας Μπέος. Η μία είναι του φορ και ο Βόλος τα έχει πάει αρκετά καλά.

Οι Θεσσαλοί έχουν βγάλει και λεφτά. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ο Τάσος Δουβίκας. Τον πίστεψε πολύ ο δήμαρχος, όταν άλλοι έλεγαν πως δεν κάνει με πρώτο τον Μάκη Μπελεβώνη του Παναιτωλικού. Ο άλλοτε φορ του Αστέρα Τρίπολης τα

έσπασε και η Ουτρέχτη τον αγόρασε.

Το επόμενο λαχείο που εμφανίστηκε ήταν ο Τομ Φαν Βέερτ. Αυτός τον αντικατάστησε και έφτασε να βγει πρώτος σκόρερ στη Super League 1. Μία ακόμη επιτυχημένη επιλογή που στο φινάλε έφερε λεφτά στα ταμεία. Ο Βόλος τον έδωσε στην ΑΕΚ και βγήκε ωφελημένος.

Ακόμη και στην υπόθεση του Όγκνιεν Οζέγκοβιτς λάθος δεν έγινε. Άλλο που οι «κυανέρυθροι» δεν ήθελαν να κάνουν υπομονή με τα καμώματά του και τον έστειλαν. Ο Σέρβος έδειξε και στην Κηφισιά ότι είναι καλός παίκτης.

Όσο για τη σεζόν που κλείνει; Ο Βόλος έκανε δικό του τον Χουάν Μανουέλ Γκαρσία. Άργησε να πάρει μπρος ο Αργεντινός, αλλά «έσβησε» την χρονιά με νούμερα ασφάλειας για το αύριο: 29 ματς/11 γκολ! Δεν είναι τυχαίο πως ο 31χρονος Νο9 ήταν ο πρώτος που κάλεσε ο Αχιλλέας Μπέος για ανανέωση της συνεργασίας τους, φθάνοντας εξαψήφιο νούμερο και δικαιώνοντας τον «Takis» για την επιλογή του.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα