Το αξεσουάρ των 10 ευρώ που σπάει ταμεία -Πώς να το χρησιμοποιήσεις

Ένα πολυ-εργαλείο που θα φανεί χρήσιμο σε χιλιάδες οδηγούς έχει «γίνει viral», ειδικά για εκείνους που το ύψος δεν είναι ένα από τα… δυνατά τους χαρακτηριστικά.

Κάθε οδηγός πρέπει να έχει στο πορτμπαγκάζ του δικού του αυτοκινήτου μια σειρά από εργαλεία, τα οποία θα τον «ξελασπώσουν» σε μια δύσκολη στιγμή προσφέροντας απλόχερα λύση σε μια δύσκολη στιγμή.

Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα εργαλεία που είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό και έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια προσφέροντας απλόχερα τις υπηρεσίες τους σε

προβλήματα των ιδιοκτητών αυτοκινήτου που μέχρι πρότινος έμεναν άλυτα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός ιδιαίτερα χρήσιμου πολυ-εργαλείου που θα έπρεπε ίσως να έχει κάθε οδηγός στην κατοχή του και μόνιμα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του είναι το μικρό αναδιπλούμενο «σκαλάκι» το οποίο μπορείτε να το ψάξετε στο Διαδίκτυο ως Car Door Step.

Με τιμές που ξεκινούν κάτω από τα 10 ευρώ, το μικρό σκαλάκι ανοίγει και αξιοποιεί το ατσάλινο άγκιστρο που ασφαλίζει η εμπρός ή πίσω πόρτα και δένει απευθείας στο πλαίσιο ενός αυτοκινήτου για να στερεωθεί με ασφάλεια.

Έτσι το μικρό σκαλάκι δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό ενός αυτοκινήτου να πατήσει πάνω σε αυτό με ασφάλεια και χωρίς να προκαλέσει κάποια ζημιά στην μπογιά του αυτοκινήτου να ξεπεράσει κατά πολύ το ύψος της οροφής.

Ο οδηγός μπορεί να αξιοποιήσει το μικρό σκαλάκι για να καθαρίσει με ασφάλεια την οροφή του αυτοκινήτου του ή να τοποθετήσει για παράδειγμα σε αυτή, εύκολα και γρήγορα, μια σχάρα ή και μια μπαγκαζιέρα οροφής.

Το μικρό σκαλάκι μπορεί να προσφέρει και άλλες υπηρεσίες στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ανάλογα με το μοντέλο που θα αγοράσετε.

Ειδικότερα μπορεί να φέριε στο εμπρός μέρος του μια μικρή μεταλλική μύτη και ο οδηγός μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να σπάσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κάποιο από τα παράθυρα, ενώ υπάρχουν και εκδόσεις με λάμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κοπεί η ζώνη ασφαλείας.

Δείτε το «σκαλάκι» πόρτας σε δράση στο video που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα