Ευαγγελία Συριοπούλου: “Όταν είδαμε το τεστ εγκυμοσύνης, μείναμε αμίλητοι και υπήρχε τρόμος”

“Πήγα στο νοσοκομείο με 8 διαστολή και γέννησα σε 40 λεπτά, υπήρχαν δύσκολες μέρες στην αρχή” εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου συνάντησε την Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην μακροχρόνια σχέση με τον σύζυγό της, Στράτο Πατσατζή και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Συριοπούλου τόνισε αρχικά πως «ήμασταν πολλά χρόνια με τον

σύζυγό μου, ήμουν στη σχολή ακόμη. Δεν βιαστήκαμε καθόλου. Ίσα ίσα η απόφασή μας ήταν to the point και όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, αυτό ήρθε εύκολα. Με κάποιον μαγικό τρόπο συνέβαιναν και στους δύο ωραία πράγματα. Δεν ένιωσε κάποιος από τους δύο πίσω. Στα θέλω του αλλουνού είμαστε δίπλα, δεν βάζαμε δεύτερες σκέψεις, Πάντα με τις δυσκολίες αλλά η αγάπη, ο σεβασμός, η συντροφικότητα και ότι βλέπεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο για πάντα, το φτιάχνεις».

«Μόλις είδαμε το τεστ εγκυμοσύνης, μείναμε για δευτερόλεπτα αμίλητοι και ήταν μια τρυφερή στιγμή. Υπήρχε και ένας τρόμος αλλά όλα αυτά ήταν μια ωραία στιγμή. Όταν μου ήρθαν οι πόνοι αγοράζαμε παπλώματα. Του είπα του άντρα μου ότι έχω κάτι πονάκια και μου λέει “Γεννάμε;”. Λέω “δεν νομίζω”. Συνέχιζα στο μαγαζί με τα πονάκια, πήρα και τα παπλώματα».

«Και μετά του λέω “πάμε να φάμε;”. Στο ενδιάμεσο είχα μιλήσει με τον γιατρό και τη μαία μου και με είχαν καθησυχάσει. Το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο με 8 διαστολή και γέννησα σε 40 λεπτά. Υπήρχαν δύσκολες μέρες στην αρχή, υπήρχε αυτή η αϋπνία. Ήταν και η φάση με τον κορονοϊό και φοβόμουν» πρόσθεσε, επίσης, η Ευαγγελία Συριοπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευαγγελία Συριοπούλου, “Όταν,evangelia syriopoulou, “otan