Συγκλονίζει ο Lamanif για το revenge porn: «Ντρεπόμουν για τη γνώμη που θα σχημάτιζαν, ένιωσα ότι ρεζιλεύω την οικογένειά μου»

 

“Εγώ χρειάστηκα πολύ χρόνο, χρειάστηκα να συμβουλευτώ ειδικούς, χρειάστηκα τη στήριξη της οικογένειάς μου. Εγώ αρχικά είχα καταλάβει ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είχε τις φωτογραφίες από τις δικές μου προσωπικές στιγμές

Ο ράπερ Lamanif παραχώρησε μία καθηλωτική συνέντευξη στο Ακόμα δεν είδες τίποτα με τον Κώστα Τσουρό και μίλησε για το revenge porn που είχε πέσει θύμα όταν πριν από τρία χρόνια είδε προσωπικές του στιγμές να διαρρέονται στο διαδίκτυο.

«Υπήρξα θύμα revenge porn. Είναι κάτι που σε στιγματίζει. Είναι κάτι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις. Εγώ χρειάστηκα πολύ χρόνο, χρειάστηκα να συμβουλευτώ ειδικούς, χρειάστηκα τη στήριξη της οικογένειάς μου. Εγώ αρχικά είχα καταλάβει ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είχε τις φωτογραφίες από τις δικές μου προσωπικές στιγμές. Όταν το αντιλήφθηκα, έχασα τη Γη κάτω από τα πόδια μου. Εκείνη τη στιγμή, δε μπόρεσα να πάω να μιλήσω σε κάποιον και να το μοιραστώ. Αν και αυτή είναι η σωστή κίνηση… Ήμουν σε μια κατάσταση που δεν κοιμόμουν, ήμουν άλλος άνθρωπος, είχα κλειστεί στον εαυτό μου, είχα απομονωθεί από τις παρέες μου. Δεν ήξερα τι να κάνω και πως να το χειριστώ» είπε ο Lamanif.

«Ντρεπόμουν για το τι γνώμη θα σχημάτιζαν τα άτομα που θα πήγαινα να μιλήσω. Ένιωθα ότι ρεζιλεύω την οικογένειά μου. Στην αρχή δέχτηκα μια χρηματική απειλή. Έδωσα το ποσό που μου ζητήθηκε και νόμιζα ότι ησύχασα. Αργότερα, μετά από 1,5 μήνα, μου ζήτησαν ένα μεγαλύτερο ποσό. Η στιγμή που ένιωσα ότι θέλω να εξαφανιστώ ήταν όταν μετά από μια μουσική μου κυκλοφορία, ξύπνησα και είδα ότι όλες οι προσωπικές μου στιγμές κυκλοφορούν στο διαδίκτυο… Άνοιξα απλά την πόρτα και έφυγα»

«Ένιωσα απαίσια. Δε μπορώ να περιγράψω αυτό που ένιωσα. Δε θέλω ούτε να θυμάμαι πως ένιωθα. Θυμάμαι να χτυπάει το κινητό συνέχεια από τηλέφωνα και μηνύματα, δεν μπορώ να περιγράψω τι λέγανε… Πολύ άσχημα λόγια… Ο κόσμος δεν προσπάθησε να με συμμεριστεί, να σκεφτεί ότι ίσως χρειάζομαι τη βοήθειά τους. Ο κόσμος όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κολλάει στον τοίχο… Η ιστορία βρίσκεται πλέον στα δικαστήρια.» κατέληξε ο Lamanif.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, Lamanif, Ντρεπόμουν,sygklonizei, Lamanif, ntrepomoun