Ξεσπά η Μαρία Φραγκάκη για την Μαρία Αντωνά: “Ρε παιδί μου, είναι βιασμός αυτό το πράγμα”

“Έχω μάθει μετά από τόσα χρόνια να μην αγχώνομαι με δημοσιεύματα εκ των προτέρων” δήλωσε, παράλληλα, η Μαρία Φραγκάκη.

Την Μαρία Φραγκάκη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι έξω από το στούντιο όπου και μεταδίδεται η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε τόσο στην πρόσφατη περιπέτεια που βίωσε με την υγεία της όσο και το περιστατικό χακαρίσματος στα social media που υπέστη η καλή της φίλη, Μαρία Αντωνά.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Φραγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα είμαι καλά, είμαι πολύ καλύτερα. Από ένα ιατρικό λάθος κατέληξα να χρειάζομαι επέμβαση. Τα νομικά μέρη τώρα τα συζητάω με τον δικηγόρο μου και θα δούμε».

«Με την Μαρία Αντωνά τα είπαμε, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και είμαστε φίλες. Πραγματικά το κατάλαβα και γω (σ.σ. το πως ένιωσε όταν κάποιος χάκαρε στα social media τον λογαριασμό της). Ρε παιδί μου, είναι βιασμός αυτό το πράγμα».

«Για το τηλεοπτικό μέλλον μιας εκπομπής δεν γίνεται να συζητάει μια ομάδα χωρίς να γνωρίζουμε το μέλλον της εκπομπής. Έχω μάθει μετά από τόσα χρόνια να μην αγχώνομαι με δημοσιεύματα εκ των προτέρων» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Φραγκάκη στο απόσπασμα που προβλήθηκε ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεσπά, Μαρία Φραγκάκη, Μαρία Αντωνά, “Ρε,xespa, maria fragkaki, maria antona, “re