Η Σαουδική Αραβία θέλει να κλέψει τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, άγνωστη η πρόθεση των Καταλανών

16:13 14/5/2024 - Πηγή: Contra

Αναμφίβολα το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας φαίνεται να έχει μειωθεί και δεν έχει την ίδια επίδραση επικοινωνιακά με τους φιλάθλους ανά τον κόσμο. Εντούτοις, τα βαθιά "πορτοφόλια" δεν έχουν κλείσει ακόμα και αναμένεται άλλος ένα γύρος ακριβών μεταγραφών το καλοκαίρι.

Σε αυτή την νέα προσπάθεια, η Αλ Ιτιχάντ φέρεται να θέλει να εκμεταλλευτεί την ανάγκη της Μπαρτσελόνα για έσοδα ούτως ώστε να καταφέρει

να αποκτήσει από εκείνη τον Μαρκ Τερ Στέγκεν. Η πρόθεση της Μπαρτσελόνα είναι να μην πουλήσει κομβικούς για την ομάδα και τον προπονητή παίκτες, ωστόσο εν προκειμένω δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι η στάση της αν επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον από την Άπω Ανατολή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γερμανός τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Καταλανούς μόλις τον προηγούμενο Αύγουστο και αυτό προβλέπει την παρουσία του Τερ Στένγκεν στην Βαρκελώνη μέχρι και το 2028. Η πιθανότητες να δεχτεί η Μπαρτσελόνα την παραχώρησή του είναι μικρές, ωστόσο αν η προσφορά εμπεριέχει αρκετή υπεραξία, τότε ενδέχεται να αλλάξουν οι συσχετισμοί.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γκουαρντιόλα απάντησε στην σκληρή κριτική, όμως στην συνέχεια δέχθηκε καίριο χτύπημα περί παραβάσεων...

Πήγε τελικό Champions League και εντυπωσιάζει, όμως έμεινε εκτός Euro, διχασμός στην Γερμανία

Keywords
Τυχαία Θέματα