Eurovision 2024: Τα κλάματα της Έντεν Γκολάν όταν επέστρεψε στο Ισραήλ – Ζητά την επιστροφή των ομήρων της χώρας της

11:45 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Με δάκρυα στα μάτια επέστρεψε η Έντεν Γκολάν στο Ισραήλ μετά την Eurovision 2024 στη Σουηδία, όπου κατέκτησε την 5η θέση.

Η πολυσυζητημένη εκπρόσωπος του Ισραήλ (Έντεν Γκολάν) Eden Golan, ερμήνευσε το αμφιλεγόμενο τραγούδι της «Hurricane» στην Eurovision και επέστρεψε στην πατρίδα της το Ισραήλ ύστερα από έναν επεισοδιακό για την ίδια τελικό.

Η Γκολάν τερμάτισε πέμπτη, λαμβάνοντας όμως τη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία

του κοινού. Παρόλα αυτά αποδοκιμάστηκε τόσο στις πρόβες όσο και τη βραδιά του τελικού λόγω του πολέμου στη Γάζα.

Μάλιστα η υπηρεσία ασφαλείας του Ισραήλ, την είχε προειδοποιήσει να παραμείνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, κατά τη διάρκεια παραμονής της στο Μάλμε.

Κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο, η Γκολάν ξέσπασε σε κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων που περίμεναν να την υποδεχτούν.

«Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ και που είχα την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη χώρα μας, ειδικά σε αυτούς τους καιρούς», δήλωσε κατά την προσγείωσή της.

@golaneden_music

my rock. my family. i love you guyssss #eurovision2024 #eurovision

HurricaneEden Golan

Σε ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram, ευχαρίστησε την οικογένεια, τους συνεργάτες της και τον κόσμο που τη στήριξε με την ψήφο του.

Η Γκολάν ευχαρίστησε επίσης την υπηρεσία ασφαλείας του Ισραήλ, που την φρόντισε όσο βρισκόταν στη Σουηδία και «μας επέστρεψε στο σπίτι με ασφάλεια».

Στο τέλος του μηνύματός της, η 20χρονη ζητά την επιστροφή των ομήρων συμπατριωτών της.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EDEN GOLAN (@golaneden)

«Τέλος, αφιερώνω τη συμμετοχή μου στο ESC στις φωνές που δεν μπορούμε να ακούσουμε, στους ομήρους – σας περιμένουμε απεγνωσμένα όλους να επιστρέψετε στην πατρίδα σας» έγραψε.

To άρθρο Eurovision 2024: Τα κλάματα της Έντεν Γκολάν όταν επέστρεψε στο Ισραήλ – Ζητά την επιστροφή των ομήρων της χώρας της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Έντεν Γκολάν, Ισραήλ – Ζητά,Eurovision 2024, enten gkolan, israil – zita