Άγρια ρατσιστική επίθεση με κλωτσιές σε γυναίκα από την Αλβανία στη Νέα Σμύρνη - «Θα σε μαχαιρώσω» της φώναζε

14:19 14/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Σοκ προκαλεί η άγρια ρατσιστική επίθεση σε βάρος γυναίκας από την Αλβανία, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13.05.24) στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα από την Αλβανία έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από έναν άγνωστο άνδρα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, η οποία εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη από κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν χθες στις 11 το βράδυ, όταν ο δράστης

της σοκαριστικής επίθεσης πλησίασε τη γυναίκα και τη φίλη της από το Καζακστάν, που έφτασαν σε περίπτερο της πλατείας για να ψωνίσουν. Εκείνος στεκόταν στο περίπτερο κι έπινε μπύρες.

Τις προσέγγισε, τους έπιασε την κουβέντα και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης.

Μιλώντας στο newsit.gr, η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση, περιγράφει λεπτό προς λεπτό το περιστατικό: «Χθες το βράδυ εδώ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ήταν ένας τύπος έπινε μπύρες στο άλλο περίπτερο.

Πήγαμε με τη φίλη μου να πάρουμε δύο μπύρες και ο τύπος άρχισε να μιλάει και η φίλη μου του είπε “δεν θέλει να μιλάει γιατί μπορεί να της αρέσουν οι γυναίκες”. Κι άρχισε αυτός να λέει “άμα έρθει μαζί μου, ξέρεις τί θα της κάνω εγώ” και τότε η φίλη μου του είπε “καλά, καλά”.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2024/05/nea_smirni.jpg.mp4

Είπα στη φίλη μου “πάμε να φύγουμε” στα αλβανικά. Τότε εκείνος με ρώτησε: “Σε τί γλώσσα μίλησες;” και του απάντησα “αλβανικά”. “Αλβανίδα είσαι”, με ρώτησε, “ναι” του απάντησα και τότε μου έριξε κλωτσιά».

Η γυναίκα άρχισε να τρέχει κι εκείνος την κυνηγούσε, απειλώντας την πως θα τη μαχαιρώσει. 

«Φώναζα “βοήθεια” κι εκείνος έλεγε “θα σε μαχαιρώσω”».

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

To άρθρο Άγρια ρατσιστική επίθεση με κλωτσιές σε γυναίκα από την Αλβανία στη Νέα Σμύρνη - «Θα σε μαχαιρώσω» της φώναζε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγρια, Αλβανία, Σμύρνη - Θα,agria, alvania, smyrni - tha