Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ: Ο μυστηριώδης επιχειρηματίας με το τατουάζ και η σχέση του με την Τατιάνα Μπλάτνικ

13:12 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ώρες αγωνίας περνάει η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο της από τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα αγνοείται εδώ και λίγα 24ωρα ο Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ και οι Αρχές κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή τον έχει δει να επικοινωνήσει για να βοηθήσει στον εντοπισμό του. Παραμένει μυστήριο αν πρόκειται για τον πατριό της ή για τον γιο του, με τον οποίο έχουν το ίδιο όνομα.

Ο Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ φέρεται να έχει εξαφανιστεί

μυστηριωδώς στο Μαλιμπού σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ και εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του. Αρχικά όλοι θεώρησαν ότι πρόκειται για τον πατριό της Τατιάνας Μπλάτνικ, ο οποίος την είχε συνοδεύει νύφη αλλά υπάρχει πλέον η πληροφορία ότι εκείνος που αγνοείται είναι ο θετός της αδερφός.

Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για τον Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, πέραν του ότι είναι επιχειρηματίας στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα ιδιοκτήτης εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Τον Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ τον πρεσβύτερο τον είχαμε δει να συνοδεύει την Τατιάνα Μπλάτνικ νύφη στον γάμο της στις Σπέτσες με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ το 2010.

Πού και πότε εθεάθη τελευταία φορά

Όπως γράφεται, ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ εθεάθη για τελευταία φορά στη 01.10 ξημερώματα του Σαββάτου (18.05.2024) και συγκεκριμένα στη 1:10 π.μ. στο Μαλιμπού, στο 6000 block του Murphy Way, μια γειτονιά με πολυτελείς κατοικίες και κτήματα κοντά στους καταρράκτες Escondido.

Δεν είναι γνωστό γιατί βρισκόταν στο Μαλιμπού, αφού είναι μόνιμος κάτοικος Νέας Υόρκης.

Detectives need your help locating missing person Attilio Brillembourg. To provide info anonymously, call LA Crime Stoppers 800-222-8477, smartphone:”P3Tips” App or by website: https://t.co/EolYt2qufe@acornnewspaper@TheMalibuTimes@991KBU@CityMalibu pic.twitter.com/uGIUmKFZmx

— LASD Lost Hills Stn. (@LHSLASD) May 19, 2024

Από τότε και έπειτα τα ίχνη του έχουν χαθεί, σύμφωνα με το Γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες. Φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι, αλλά δεν φορούσε παπούτσια.

Η περιοχή όπου εξαφανίστηκε είναι αγροτική με απότομες πλαγιές και χωρίς φωτισμό τη νύχτα. Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες της εξαφάνισής του δεν έχουν γίνει γνωστές.

«Υπάρχει ανησυχία για την ευημερία του κ. Μπρίλεμπουργκ» ανακοίνωσε το Γραφείο του σερίφη, ενώ κάνει έκκληση σε όποιον τον έχει δει ή έχει πληροφορίες για το πού μπορεί βρίσκεται να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Ποιος είναι ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Βλαντιμίρ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπιερλάιν κι έχει έναν αδερφό, τον Μπόρις Μπλάτνικ, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. 

Ο πατέρας της Τατιάνας, Λάντισλαβ Βλαντιμίρ Μπλάτνικ, αυτοκτόνησε όταν η Τατιάνα ήταν επτά ετών, το 1986 και η μητέρα της, Μαρί Μπλανς Μπιερλάιν, παντρεύτηκε αργότερα τον επιχειρηματία Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μεγάλωσε με τη μητέρα της και τον πατριό της, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλή σχέση.

Η μητέρα της Τατιάνας Μπλάτνικ με τον αψδερφό της Μπόρις Μπλάτνικ στον γάμο της Τατιάνας Μπλάτνικ με τον Νικόλαο Γλυξμπουργκ – Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Αττίλο Μπρίλεμπουργκ είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με έδρα τη Νέα Υόρκη. 

Σύμφωνα με το «Missing Person» o Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ είναι λευκός, έχει ύψος 1,78 μ. και βάρους 75 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του.

Ο Αττίλο Μπρίλεμπουργκ είχε συνοδεύσει την Τατιάνα Μπλάτνικ νύφη στον γάμο της στις Σπέτσες με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ο γάμος είχε τελεστεί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες. Παρόντες ήταν περισσότεροι από 350 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων πολλά μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Η γαμήλια δεξίωση έγινε στο κτήμα Κουτσή στην Κουζουλού Σπετσών.

Η μητέρα της Τατιάνα Μπλάτνικ με τον σύζυγό της Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ στον γάμο της κόρης της – Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Η αυτοκτονία του πατέρα της Τατιάνα Μπλάτνικ

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε μιλήσει για το ψυχικό τραύμα της αυτοκτονίας του πατέρα της.

«Έχασα τον πατερά μου όταν ήμουν επτά ετών, αυτοκτόνησε. Γι’ αυτό ακριβώς είναι ένα προσωπικό ταξίδι και μια προσωπική δέσμευση. Πολλοί άνθρωποι μου είπαν να μη μιλήσω για το θάνατο του πατερά μου, να το κρατήσω για το σπίτι μου.

Η αλήθεια είναι ότι 800 χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο, αυτό σημαίνει ένας άνθρωπος κάθε 30 δευτερόλεπτα… Δεν ήταν η πράξη αυτοχειρίας που με επηρέασε αυτή καθαυτή, αλλά η σιωπή που κάλυψε την πράξη και ότι κάνεις δεν μιλούσε γι’ αυτό», ανέφερε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατάνια Μπλάτνικ χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου, με την είδηση του διαζυγίου τους να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας έκπληξη.

 

To άρθρο Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ: Ο μυστηριώδης επιχειρηματίας με το τατουάζ και η σχέση του με την Τατιάνα Μπλάτνικ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα