Μαρία Σάκκαρη – Βικτόρια Αζαρένκα 0-2: Ήττα με κάτω τα χέρια και αποκλεισμός στις «16» του Masters της Ρώμης

01:21 14/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε σε κακή βραδιά, η Βικτόρια Αζαρένκα της «παραχώρησε» μόλις 5 game, τη νίκησε με 2-0 σετ και την απέκλεισε στους «16» του Masters της Ρώμης.

Η Βικτόρια Αζαρένκα θύμισε με το παιχνίδι της την περίοδο που βρισκόταν στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να της αντισταθεί και κάπως έτσι ήρθε το τελικό 6-4, 6-1 υπέρ της Λευκορωσίδας τενίστριας, στις «16» του Masters της Ρώμης.

Η

28χρονη Ελληνίδα τενίστρια (Νο 8 στον κόσμο) ήταν πολύ κακή στα service game της, καθώς δέχθηκε έξι breaks σε όλο το ματς, κάνοντας μόλις δύο, ενώ υπέπεσε σε 24 αβίαστα λάθη. Η Σάκκαρη πάλεψε στο πρώτο σετ, όμως στο δεύτερο βρέθηκε εκτός ρυθμού και δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην έμπειρη αντίπαλό της, χάνοντας σε 77’.

Η Βικτόρια Αζαρένκα (Νο 24 στον κόσμο) πέρασε για έβδομη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα βρει τη φορμαρισμένη Ντανιέλ Κόλινς (6-0, 6-3 την Ίρινα Μπέγκου).

Για τη Σάκκαρη αυτό ήταν το τελευταίο τουρνουά πριν από το Roland Garros. Η Αζαρένκα επιστρέφει στα προημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia μετά από τέσσερα χρόνια, έχοντας το απόλυτο στις αναμετρήσεις της με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια (3-0).

To άρθρο Μαρία Σάκκαρη – Βικτόρια Αζαρένκα 0-2: Ήττα με κάτω τα χέρια και αποκλεισμός στις «16» του Masters της Ρώμης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα