Στον ανακριτή σήμερα ο γυναικοκτόνος που σκότωσε την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι

10:22 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Στον ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 50χρονος δράστης της δολοφονίας της 40χρονης εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι την περασμένη Πέμπτη (16.5.2024).

Ο 50χρονος σήμερα θα απολογηθεί για την δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι, ωστόσο ο ίδιος εμφανίστηκε αμετανόητος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μετανιώνει».

Όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Πέμπτης όταν ο 50χρονος έστησε καρτέρι στην 40χρονη και με ένα κουζινόμαχαιρο αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας των δύο παιδιών τους. 

Αμέσως μετά ο 50χρονος διέφυγε και συνελήφθη

λίγες ώρες μετά σε μια οικοδομή και αμέσως ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Την Παρασκευή ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος υποστήριξε στον εισαγγελέα: «Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook».

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε 17 μαχαιριές στον λαιμό και στον θώρακα, ενώ ο 50χρονος φέρεται να άφησε το μαχαίρι στο σημείο της δολοφονίας, καθώς είχε «κολλήσει» στο σώμα της γυναίκας, μεταξύ κοιλιάς και ποδιού.

Όπως αποκαλύφθηκε η 50χρονη ήταν επί χρόνια θύμα ενδοοικογενειακής βίας και παρά το γεγονός ότι τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία, τίποτα δεν κατάφερε να αποτρέψει τη δολοφονία του. 

Σημειώνεται πως η ίδια είχε αρνηθεί να μεταφερθεί σε ένα από τα safe houses όπως της είχε προτείνει η αστυνομία, μετά και την τελευταία καταγγελία. 

To άρθρο Στον ανακριτή σήμερα ο γυναικοκτόνος που σκότωσε την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα