Ο Σέιν Λάρκιν αντέδρασε με την απουσία του από τις καλύτερες πεντάδες της Euroleague – Το «λυπάμαι» του Μάικ Τζέιμς για τους οπαδούς

17:14 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Euroleague αποκάλυψε τις δυο καλύτερες πεντάδες της φετινής σεζόν. Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές και Τσίμα Μονέκε της Μπασκόνια δεν είδαν τα ονόματά τους στις συγκεκριμένες λίστες και αντέδρασαν. Το “λυπάμαι” του Μάικ Τζέιμς για το γεγονός, πως ψηφίζουν οι οπαδοί που δεν είναι αμερόληπτοι.

Με μηνύματά τους μέσα από τα social media, οι Σέιν Λάρκιν και Τσίμα Μονέκε

εξέφρασαν την αμηχανία – δυσαρέσκειά τους, για το γεγονός πως απουσίασαν από τις κορυφαίες πεντάδες της σεζόν στη Euroleague.

Ο ηγέτης της Αναντολού Εφές πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 16.8 πόντους, 5.1 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ σε 31:38 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο η ομάδα του αποκλείστηκε στα πλέι-ιν από την Βίρτους Μπολόνια. Ένα tweet με ένα emoji που γελάει, ήταν η αντίδραση του Σέιν Λάρκιν.

— Shane Larkin (@shanelarkin) May 13, 2024

Την άποψη ότι οι οπαδοί των ομάδων δεν θα πρέπει να παίρνουν μέρος στη ψηφοφορία για την καλύτερη 5άδα της Euroleague, εξέφρασε ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό, ο οποίος όμως βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης!

“Λυπάμαι, οι οπαδοί δεν πρέπει να έχουν ψήφο στις ομάδες της Euroleague. Οι φίλαθλοι θα ψηφίσουν τις ομάδες και τους αγαπημένους τους παίκτες”, ανέφερε και συνέχισε: “Δεν είναι δουλειά τους να είναι αμερόληπτοι. Υποτίθεται ότι είναι προκατειλημμένοι. Οπότε νομίζω ότι η ψηφοφορία τους έχει κάνει κάποιες ομάδες να μπερδεύουν κατά τη γνώμη μου. Αλλά σε κάθε περίπτωση οι αληθινοί γνωρίζουν”, κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι ο Μάικ Τζέικς… έγραψε ιστορία την τρέχουσα σεζόν, αφού πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών… εκθρονίζοντας τον Βασίλη Σπανούλη στις 7 Μαρτίου 2024. Ο Αμερικανός μετρά 4.623 πόντους στη Euroleague. Είχε 17,9 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα, δεύτερη καλύτερη επίδοση της σεζόν, ενώ οι 19,4 βαθμοί μέσο όρο αποτελούν την 3η καλύτερη φετινή επίδοση. Ήταν 7ος σε ασίστ με 5,1, ενώ μάζευε 4,1 ριμπάουντ μέσο όρο.

Την ίδια στιγμή, ο Τσίμα Μονέκε έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας. “Όποιοι έφτιαξαν τις καλύτερες πεντάδες θα πρέπει να ντρέπονται για τον εαυτό τους”.

Ο Νιγηριανός άσος της Μπασκόνια ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του και την οδήγησε στα πλέι οφ. Λόγω τραυματισμού, όμως, δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθόλου στην σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης, όπου οι “μερένγκες” επικράτησαν με 3-0. Στην κανονική διάρκεια της Euroleague, ο Τσίμα Μονέκε “μέτρησε” 13.6 πόντους, 6.6 ριμπάουντ κατά μ.ο..

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ 2023-24

Φακούντο Καμπάτσο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μάικ Τζέιμς (Μονακό)

Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις (Φενέρμπαχτσε)

Ματίας Λεσόρ (Παναθηναϊκός)

Κέντρικ Νανα (Παναθηναϊκός)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ 2023-24

Κώστας Σλούκας (Παναθηναϊκός)

Μάριο Χεζόνια (Ρεάλ Μαδρίτης)

Ουόλτερ Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης)

Ουέιντ Μπάλντγουιν (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Λορένζο Μπράουν (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

To άρθρο Ο Σέιν Λάρκιν αντέδρασε με την απουσία του από τις καλύτερες πεντάδες της Euroleague – Το «λυπάμαι» του Μάικ Τζέιμς για τους οπαδούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα