Βραυρώνα: Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του

Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του στη Βραυρώνα, όπως αποκάλυψε το MEGA και η εκπομπή Live News.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις από την έρευνα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών πως το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και δολοφονήθηκε στη συνέχεια.

Πότε πέθανε

Όπως σημείωσε απομένουν κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις ωστόσο, το παιδί γεννήθηκε ζωντανό χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν πετάχτηκε στη σακούλα πριν δολοφονηθεί ή μετά.

Δηλαδή αν το βρέφος δολοφονήθηκε μετά τη γέννα και το πέταξαν στα σκουπίδια νεκρό ή το πέταξαν ζωντανό και πέθανε στον κάδο απορριμμάτων.

«Υπάρχουν στοιχεία για ασφαλές συμπέρασμα»

Ο Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής και πρόεδρος ιατροδικαστών, μίλησε στο LIVE NEWS σχολιάζοντας την αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

«Ο ιατροδικαστής ήταν σίγουρο πως θα καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Ένα στοιχείο που μπορούμε να έχουμε σε μία τέτοια υπόθεση είναι οι κακώσεις οι οποίες διακρίνονται σε προθανάτιες ή μεταθανάτιες. Λογικά θα ανευρεθεί και ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος. Αυτό που περιμένει ένας ιατροδικαστής είναι αυτά που είδε με το μάτι να τα επιβεβαιώσει και ιστολογικά. Η νεκροτομία μας δίνει ένα ασφαλές συμπέρασμα. Ένας ιατροδικαστής μπορεί να καταλάβει την ηλικία του βρέφους».

Keywords
Τυχαία Θέματα