Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας ορίστηκε διαιτητής στον τελικό του Conference League

17:50 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η UEFA γνωστοποίησε τον διαιτητή του τελικού του Conference League. Ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας θα διευθύνει το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα πήραν την πρόκριση στον τελικό του Conference League και ο διαιτητής, Αρτούρ Σοάρες Ντίας θα

είναι αυτός που θα “σφυρίξει” τη… μάχη τους στην OPAP Arena.

Ο 44χρονος Πορτογάλος διαιτητής θα διευθύνει για πρώτη φορά έναν ευρωπαϊκό τελικό. Μέχρι τώρα είχε διευθύνει έναν ημιτελικό για το Champions League και δύο ημιτελικούς για το Europa League.

Ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς μέχρι τώρα έχει διευθύνει τρία παιχνίδια για τη Super League και ένα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το τελευταίο χρονικά ήταν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό το οποίο είχε διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 στην OPAP Arena, με το τελικό σκορ να είναι 1-1.

Επίσης, είχε διευθύνει το ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ στις 30 Απριλίου 2023 σε ένα παιχνίδι που είχε λήξει χωρίς σκορ. Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 στις 21 Νοεμβρίου 2020 και τέλος το ΑΕΚ-Άρης 2-1 στις 4 Μαρτίου 2020 για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

To άρθρο Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας ορίστηκε διαιτητής στον τελικό του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, Αρτούρ Σοάρες Ντίας, Conference League,olybiakos – fiorentina, artour soares ntias, Conference League