Το μπουκάλι που βρέθηκε σε θάλασσα της Εύβοιας έκρυβε σημείωμα με λόγια αγάπης για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα

08:47 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Μέσα στο μπουκάλι που βρέθηκε στη θάλασσα υπήρχε ένα σημείωμα. Οι εικόνες από το Μαντούδι στην Εύβοια ταξιδεύουν στο διαδίκτυο, μαζί με την ιστορία που τα πλαισιώνει…

Ένα μπουκάλι επιπλέει στη θάλασσα και κάποιοι διακρίνουν μέσα ένα χαρτί που έκρυβε το σημείωμα του αποστολέα. Από τη Θεσσαλονίκη «ταξίδεψε» μέχρι το Μαντούδι στην Εύβοια. Ο αποστολέας που το έριξε έγραφε λόγια αγάπης για μια γυναίκα που τον έκανε να την ερωτευτεί. Αυτός ο έρωτας όμως, μέχρι τουλάχιστον τη στιγμή που έριχνε το μπουκάλι στα παγωμένα νερά του Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη, είχε μείνει ανεκπλήρωτος.

Μία οικογένεια είχε πάει για να απολαύσει την βόλτα της στην παραλία Κυμάσι που βρίσκεται στο Μαντούδι στην Εύβοια. Εκεί  που παρατηρούσαν τη θάλασσα είδαν ένα μικρό μπουκάλι να επιπλέει. Στην αρχή δεν τους προκάλεσε καμία εντύπωση. Όταν το πρόσεξαν καλύτερα, είδαν ότι μέσα υπήρχε ένα χαρτάκι με ένα σημείωμα.

Ένα χαρτάκι που ο αποστολέας είχε γράψει μία εξομολόγηση που δεν τόλμησε να πει. Ένα μυστικό που δεν είπε ποτέ. Το συγκεκριμένο μπουκάλι ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε στην Εύβοια. Για να βγάλουν το μήνυμα χρειάστηκε να σπάσουν το γυαλί.

Όταν το πήραν στα χέρια τους είδαν ότι μέσα περιείχε ένα σημείωμα. Όπως διαπιστώθηκε το μπουκάλι είχε πέσει στη θάλασσα πριν από δύο μήνες και από τη Θεσσαλονίκη έφτασε στην Εύβοια. Σύμφωνα με το evianews.com, στο χαρτάκι έγραφε για μία αγάπη και ότι είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα που δεν τολμούσε να της το πει.

Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας που έμεινε για πάντα μυστικός και δεν τον εξέφρασε ποτέ του. Λόγια αγάπης είχε το μυστικό του μπουκαλιού και παράλληλα μία καρδούλα ζωγραφισμένη. Μια αγάπη που δεν βρήκε ποτέ ανταπόκριση. Ένα μυστικό που δεν είπε σε κανέναν παρά μόνο το έγραψε και το έστειλε να ταξιδέψει με το μπουκάλι.

To άρθρο Το μπουκάλι που βρέθηκε σε θάλασσα της Εύβοιας έκρυβε σημείωμα με λόγια αγάπης για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύβοιας,evvoias