Μέχρι και ο Νατσιός κάνει περίπατο σε «συνεντεύξεις»

Το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ, Δημήτρης Νατσιός, ο οποίος θεωρεί ότι η χώρα πρέπει να κυβερνάται με βάση το ευαγγέλιο και όχι το σύνταγμα, ήταν καλεσμένος στο Open tv.

Θα μπορούσε ο άνθρωπος να πάει για καφέ με την παρέα του – το ίδιο ευχάριστα πέρασε και στο τηλεοπτικό πλατό!

Πρόσχαρο και φιλικό περιβάλλον, μόνο «ανάκριση» δεν θύμιζε, παρότι πρόκειται για έναν από τους πλέον λαϊκιστές, εθνικιστές, θρησκόληπτους

και ακραίους πολιτικούς με αναχρονιστικές θέσεις.

Οι ερωτήσεις ήταν αυτό που λέμε από «ευγενικές», έως «ανεκτικές» και ουσιαστικά έδιναν απλά τη δυνατότητα στον Νατσιό να λέει τις απόψεις του, χωρίς να πιέζεται για εξηγήσεις. Καλόμαθε μάλιστα ο πρόεδρος της Νίκης τόσο πολύ, που κάποια στιγμή επέπληξε την παρουσιάστρια, ζητώντας να του διευκρινίσει εάν τέτοιες ερωτήσεις κάνει και σε άλλους! Πάλι καλά που δεν την μάλωσε – αλλά και εκείνη αμέσως του παρείχε τη διευκρίνιση, αντί να του επισημάνει ότι δεν μπορεί να διαλέγει, ούτε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις.

Μόλις θα καταλάβουν οι δημοσιογράφοι ότι δεν χρειάζονται δημόσιες σχέσεις για να έχουν προσκεκλημένους, τότε ίσως να δούμε και συνεντεύξεις όπως στο εξωτερικό, όπου δεν διστάζουν να γίνουν δυσάρεστοι, αρκεί να πάρουν απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Χορός εκατομμυρίων στην TV με τις μεταγραφές της νέας σεζόν – Τα χρυσά συμβόλαια και οι περικοπές

Πέμπτο σε τηλεθέαση το «Maestro» λόγω Netflix

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέχρι, Νατσιός,mechri, natsios