Κατερίνα Λέχου: «Ένιωθα ανασφαλής, ίσως για αυτό δεν έκανα παιδιά» (Video)

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Κατερίνα Λέχου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της, πως διατηρεί τη ψυχραιμία της και την άποψη της ως προς την γονεϊκή συμπεριφορά προς τα παιδιά.

«Με θλίψη βλέπω ότι το πνεύμα μας δεν εξελίσσεται και πάρα πολλά αρνητικά πράγματα είναι καταγεγραμμένα στο DNA μας και δεν μπορούν να ξεριζωθούν. Θέλει ενδοσκόπηση, αλλαγή εξ βάθρων της παιδείας. Πιστεύω στην παιδεία και δεν εννοώ τα σχολεία.

Ίσως γι΄ αυτό δεν έκανα παιδιά, ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με εμένα, στο τι θα τους εμφυσήσω και ότι όλο το γύρω είναι δύσκολο. Το να είσαι γονέας είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

«Εννοείται ότι έχω παίξει και με άδειες καρέκλες και το αντιμετώπισα ψύχραιμα. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Πάρα πολλά πράγματα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Όταν βγάζω φλας για να πάω αριστερά κι από πίσω πατάει γκάζι γιατί δεν έχει διαβάσει τον κώδικα οδικής κυκλοφοράς ότι αυτός που είναι μπροστά προηγείται και ότι αν πέσει πάνω σου θα τον πληρώσεις. Τα ξεχνάει όλα αυτά. Δεν αντιδρώ πια γιατί έχω και αίσθηση κινδύνου και προσπαθώ να είμαι πιο επιεικής. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι σαν να μου λες ότι θα παίξουμε ένα παιχνίδι κι εγώ να περιμένω να νικώ πάντα» δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Γαβαλάς: Διαπληκτίστηκε με τους μοναχούς και στο αεροπλάνο – «Με φώναξε π…στη και του τράβηξα το μούσι» (Video)

Ιλένια Ουίλιαμς: «Ήμουν στην επιτροπή της Eurovision 2018, είχε γίνει σάλος με τις ψήφους» (Video)

Καλομοίρα: «Ήθελα το μπράβο από τον μπαμπά μου» – «Στη Eurovision δεν ήρθε» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Λέχου, Ένιωθα, Video,katerina lechou, eniotha, Video