Τζάρι: “Σπουδαίο επίτευγμα η νίκη επί του Στέφανου” (vids)

Πανευτυχής ο Νίκολας Τζάρι με την πρόκριση στον πρώτο του ημιτελικό σε ATP Masters 1000 και ειδικά από τη στιγμή που συνδυάστηκε με νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο 28χρονος Χιλιανός, Νο24 της παγκόσμιας κατάταξης, χαρακτήρσε σπουδαίο επίτευγμα τη νίκη επί του Έλληνα πρωταθλητή στο χώμα καθώς τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο στη συγκεκριμένη επιφάνεια.

Δείχνοντας χαρακτήρα και ψυχραιμία στα κρίσιμα, ο Τζάρι ολοκλήρωσε μια σπουδαία ανατροπή με

3-6, 7-5, 6-4 επί του Τσιτσιπά στον τελευταίο προημιτελικό της διοργάνωσης την Πέμπτη και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Τόμι Πολ με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Internazionali BNL d’Italia.

“Πιστεύω ότι το να κερδίσεις τον Στέφανο στο χώμα, είναι πολύ καλό επίτευγμα. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μάχη που έδωσα σήμερα, με τον τρόπο που κατάφερα να διαχειριστώ τις καταστάσεις. Προσπαθούσα να βρω τρόπους και να δημιουργήσω ευκαιρίες στο σερβίς του. Ήξερα ότι παίζω καλά. Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος με τη νίκη” είπε αρχικά στην on court συνέντευξη ο Χιλιανός.

O Τζάρι με 36 winners έναντι 20 του αντιπάλου του, κατάφερε να πετύχει το τρίτο του και πιο καθοριστικό του break στο ματς, στο τελευταίο game της αναμέτρησης φτάνοντας στην ολική ανατροπή μετά από 2 ώρες και 42 λεπτά συναρπαστικής μάχης στο Campo Centrale του Foro Italico.

Στο τελευταίο service game, ο Τσιτσιπάς έσπασε τη ρακέτα του την ώρα που ο Απόστολος Τσιτσιπάς προσπαθούσε να τον εμψυχώσει ώστε να μη χάσει τη ψυχραιμία του.

“Πάντα προπονούμαι και ψάχνω τρόπους να γίνω καλύτερος, πιο δυνατός και να το διασκεδάσω περισσότερο. Τα τελευταία δύο παιχνίδια τα έχω απολαύσει πολύ και σίγουρα είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στα ημιτελικά. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο. Παίζω καλά και θέλω να συνεχίσω έτσι. Αυτό είναι το πιο δύσκολο απ’όλα” πρόσθεσε ο Τζάρι που έχει την ευκαιρία για έναν μεγάλο τελικό στην καριέρα του, αντιμετωπίζοντας τον Τόμι Πολ στο 2ο ημιτελικό της Παρασκευής (21:30GR).

Ο Τζάρι είχε κερδίσει τον Πολ πέρυσι στο Γαλλικό Όπεν, στη μοναδική φορά που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο tour.

Στον πρώτο ημιτελικό θα αναμετρηθούν Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Αλεχάντρο Ταβίλο (16:30GR).

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Τζάρι: “Σπουδαίο επίτευγμα η νίκη επί του Στέφανου” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζάρι, “Σπουδαίο, Στέφανου”,tzari, “spoudaio, stefanou”