Τίρανα: Ημιτελικά για Α. Παναγιωτίδου, Κοσκινά και Γελαδάρη

Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Δέσποινα Κοσκινά και Οδυσσέας Γελαδάρης συνέχισαν με νίκες στο ITF τουρνουά J30 Tirana Open, που διεξάγεται στην αλβανική πρωτεύουσα αυτήν την εβδομάδα, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. 

H Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, επικράτησε στον ελληνικό προημιτελικό της Πέμπτης της Ειρήνης Μαρίας Τσακίρη με 6-2, 6-1 παίρνοντας την πρόκριση για την 4άδα με την Νο1 του ταμπλό να αντιμετωπίζει την Παρασκευή την Ιταλίδα και Νο3 του ταμπλό,

Μπεατρίς Βέλτρι που με τη σειρά της κέρδισε τη συμπατριώτισσα της Μαρία Σολέ Σαβόια με 7-5, 7-5. 

Την πρόκριση εξασφάλισε και η Δέσποινα Κοσκινά που νίκησε την Πέμπτη την Ιταλίδα Ρεμπέκα Ντι Τζιοβαναντόνιο με 6-2, 6-3 και στα ημιτελικά θα βρει μπροστά της την Αμερικανίδα και Νο4 του ταμπλό Έμα Φούλβια Γουίνσεφελντ η οποία κέρδισε στα προημιτελικά την Κινέζα και Νο7 του ταμπλό, Ξιανγκ Λιού με 7-5, 6-1. 

Στο διπλό των κοριτσιών Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου παραχώρησαν μόλις 3 games στην επιβλητική τους νίκη απέναντι στις Νο3 του ταμπλό Ελιζαβέτα Αστάφιεβα (Εσθονία) και Ξιανγκ Λιού (Κίνα) με 6-2, 6-1 και στον τελικό θα παίξουν με τις Ιταλίδες και Νο2 του ταμπλό Ντάρια Ραϊμόντο και Μπεατρίς Βέλτρι που νίκησαν τις Ελένη Χατζηαβραάμ και Ρέα Κινάμι (Αλβανία) με 6-2, 6-0. 

Στα αγόρια ο Οδυσσέας Γελαδάρης πήρε την πρόκριση για την 4άδα μετά από τη νίκη του κόντρα στον Ρίκι Κάτο (Χονγκ Κονγκ) με 6-3, 6-7(5), 6-4, μετά από ένα δραματικό παιχνίδι και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Αλεσάντρο Φιόκι που επικράτησε του Ελβετού Σεμπάστιαν Τρουζίνσκι με 6-4, 6-1. 

Αντίθετα εκτός ημιτελικών έμεινε ο Γιώργος Μιταλάς, που ηττήθηκε από τον Ιταλό και Νο4 του ταμπλό, Σιμόνε Μασελάνι με 6-0, 6-1. 

Στο διπλό Γελαδάρης και Μιταλάς αγωνίστηκαν στα ημιτελικά κόντρα στους Τούρκους και Νο3 του ταμπλό Εγκεμέν Καραμάν και Ιλχάν Μπασάρ Σενέλ, όπου μετά από ένα “θρίλερ” στο super tie-break κατάφεραν να πάρουν μια μεγαλη πρόκριση στον τελικό επικρατώντας με 6-3, 2-6, 13-11! 

Οι δύο Έλληνες τενίστες, που έχουν βγάλει εκτός ήδη τους Νο2 και τους Νο3 του ταμπλό θα αγωνιστούν στον τελικό κόντρα στους Ιταλούς και Νο4 του ταμπλό, Αλεσάντρο Φραντσέσκο Λάινο και Σιμόνε Μασελάνι που με τη σειρά τους κέρδισαν στον ημιτελικό τους συμπατριώτες τους Ντάνιελ Αλεκσάνταρ Αμαραντέι και Ματέο Βαντίνι με 7-6(6), 2-6, 13-11.

The post Τίρανα: Ημιτελικά για Α. Παναγιωτίδου, Κοσκινά και Γελαδάρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα