Κωνσταντίνα Κομμάτα: Αποκαλύπτει πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της -«Τα έχασα μετά κόπων και βασάνων»

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα παρακολουθήσουμε στην εκπομπή «Μαμά-δες» τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Κομμάτα στη Τζένη Θεωνά.

Στο «Happy Day» προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τη συζήτησή τους, στο οποίο η παρουσιάστρια αναφέρεται στα κιλά της εγκυμοσύνης, αποκαλύπτοντας πως δυσκολεύτηκε πολύ να τα χάσει.

Όσα είπε η Κωνσταντίνα Κομμάτα στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης

«Πήρα 35 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Και ήμουν συν 10 από την καραντίνα. Έφτασα 96 κιλά όταν γέννησα. Ήταν πολλά κιλά. Τα έχασα μετά κόπων και βασάνων. Δυσκολεύτηκα.

Περνούσαν οι μήνες και δεν έχανα γραμμάριο από τη γέννα. Είχα την ελπίδα ότι κάπως θα αρχίσει να παίρνει τον δρόμο του…», ανέφερε η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Την περσινή τηλεοπτική σεζόν, η Κωνσταντίνα Κομμάτα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε στη Φαίη για το πόσο άλλαξε η ζωή της από τότε που γεννήθηκε η κόρη της.

«Στην αρχή αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι. Μέχρι να μπει στη ζωή σου όλο αυτό και να γίνει η καθημερινότητά σου. Μετά είναι πολύ όμορφο. Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είναι διαφορετικό, δεν είναι πάντα δύσκολο. Η σχέση γίνεται καλύτερη μετά το παιδί. Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για «Πρωίαν σε είδον»: «Με τα νούμερα που κάνει αυτή η εκπομπή, αν ήταν σε ιδιωτικό κανάλι, θα είχε κοπεί στο δίμηνο»

Το τελευταίο «αντίο» στη Μαίρη Χρονοπούλου: Η άφιξη της σορού στο σπίτι της στην Παιανία (Βίντεο)

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Βάσω Λασκαράκη: «Της το έλεγα χρόνια αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα