Bασιλιάς Κάρολος: Η Bασίλισσα Camilla μίλησε για την υγεία του – Τι αποκάλυψε

14:08 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Μερικά ευχάριστα νέα μοιράστηκε η βασίλισσα Camilla για τον βασιλιά Κάρολο. Οι δηλώσεις της για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του ήταν αρκετά ελπιδοφόρες. Τις έκανε μάλιστα στο πλαίσιο ενός πάρτι στον βασιλικό κήπο στις 16 Μαΐου.

«Ο Κάρολος γίνεται καλύτερα. Αλλά, η κατάστασή του θα βελτιωνόταν ακόμη πιο γρήγορα αν συμπεριφερόταν σωστά». Αυτά ήταν τα λόγια της 75χρονης βασίλισσας σύμφωνα με τη βασιλική δημοσιογράφο Roya Nikkhah.

Η ενημέρωσή

της έρχεται τρεις μήνες αφότου ο μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο. Η διάγνωσή του, έγινε μετά από μια επέμβαση ρουτίνας στον προστάτη. Τότε, το παλάτι σημείωσε ότι ο βασιλιάς θα κάνει ένα διάλειμμα από τα δημόσια καθήκοντα. «Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής επέμβασης του βασιλιά για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, διαπιστώθηκε ένα ξεχωριστό ζήτημα που προκαλεί ανησυχία», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση. «Οι διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου».

Έκτοτε, ο Κάρολος έχει κάνει μερικές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά φειδωλές. Για παράδειγμα, βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του πρώτου επίσημου πορτραίτου του. Το event έλαβε χώρα στις 14 Μαΐου, με τον βασιλιά να μην κρύβει την ικανοποίησή του. Τον πίνακα φιλοτέχνησε ο Jonathan Yeo.

@nathanellis.uk Nothing will stop the return of the sith #CapCut #fyp #foryou #foryoupage #kingcharles #kingcharlesportrait #royalfamily #painting ♬ Star Wars: The Imperial March – Cinematic Symphony Orchestra

Απεικονίζει τον βασιλιά να φοράει στολή της Ουαλικής Φρουράς, κρατώντας ένα σπαθί. Πάνω από τον ώμο του, πετάει μια πεταλούδα.Ο 53χρονος καλλιτέχνης δήλωσε ότι ήταν «προνόμιο» που ζωγράφισε τον βασιλιά Κάρολο. «Όταν ξεκίνησα αυτό το έργο, δεν είχε γίνει βασιλιάς. Ήταν ακόμα πρίγκιπας της Ουαλίας» σημείωσε ο καλλιτέχνης στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα