Sylvester Stallone: Γιορτάζει 27 χρόνια γάμου και μοιράζεται γλυκά στιγμιότυπα

13:46 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Sylvester Stallone σηματοδότησε την 27η επέτειο γάμου του με την Jennifer Flavin με ένα γλυκό αφιέρωμα στο Instagram.

Ο 77χρονος σταρ, ο οποίος χώρισε για λίγο από τη σύζυγό του το 2022, χαρακτήρισε την 55χρονη Flavin “την αγάπη της ζωής μου”, καθώς μοιράστηκε στιγμιότυπα γάμου

του ζευγαριού.

Σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε τον Stallone, τότε 50 ετών, να κόβει τη γαμήλια τούρτα με το μοντέλο, τότε 28 ετών, στο πλευρό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone)

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου: “27 χρόνια με τον έρωτα της ζωής μου”.

Το ζευγάρι παρουσιάζεται στο reality The Family Stallone, μαζί με τις κόρες Sophia, 27 ετών, Sistine, 25 ετών και Scarlett, 21 ετών.

Στο show, το οποίο προβάλλεται στο Paramount+ έχει επίσης εμφανιστεί ο αδελφός του Sly, Frank, 73 ετών, και συμπρωταγωνιστές όπως ο Arnold Schwarzenegger και ο Dolph Lundgren.

Η Jennifer υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον θρύλο του Rocky τον Αύγουστο του 2022, ύστερα από 25 χρόνια γάμου – αλλά μόλις ένα μήνα αργότερα, επιβεβαιώθηκε ότι το ζευγάρι είχε συμφιλιωθεί. Ο ηθοποιός Tulsa King δήλωσε: “Είναι το θέμα του John Lennon: Η ζωή είναι αυτό που συμβαίνει όταν κάνεις άλλα σχέδια. Ελπίζω να εμπλέκεσαι με ανθρώπους που καταλαβαίνουν τις αδυναμίες της ζωής και την ευθραυστότητά της και πόσο σπάνια είναι μια πραγματικά καλή σχέση. Μερικές φορές βάζω τη δουλειά πάνω από [την οικογένειά μου] και αυτό είναι ένα τραγικό λάθος που δεν θα ξανασυμβεί.“

Keywords
Τυχαία Θέματα