Μάξι Φούστα: 6 τρόποι για να τη φορέσετε με flats σας

14:40 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Αναρωτιέστε ποιο είναι το απόλυτο «κομμάτι-κλειδί» που μπορεί να μεταμορφώσει την καθημερινή σας εμφάνιση; Η απάντηση, σε μία λέξη: μάξι φούστες! Είναι από τα πιο απλά ρούχα, που όμως δίνουν μια δόση θηλυκότητας αλλά και coolness στο ανοιξιάτικο street style. Ευχάριστα άνετες και διαφορετικές από κάθε άλλο ρούχο που έχουμε χιλιοφορέσει, ταιριάζουν αναπάντεχα με flat παπούτσια και παίρνουν τη θέση του παντελονιού. Κι όμως! Τόσο εύκολες είναι στον συνδυασμό τους που θα τις φορέσετε non-stop.

6 looks με μάξι φούσταStreetstyle Tie-dyeΡομαντικά
ΤριαντάφυλλαPeter Pan VibesCool AthleticScandinavian ChicNeon ΛάμψηStreetstyle Tie-dye

Μάξι τζιν φούστα και μπλουζάκι στενό σε casual στιλ. Τι μας θυμίζει όλο αυτό; Μα φυσικά, τα ένδοξα 00s που ακόμα δεν έχουν πάψει να μας εξιτάρουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tessa (@tessavmontfoort)

Ρομαντικά Τριαντάφυλλα

Μια τόσο επιβλητική επιλογή, μόνο με sneakers και t-shirt θα μπορούσαμε να την «κατεβάσουμε» και να τη φορέσουμε σε πρωινές εμφανίσεις. Και η αλήθεια είναι πως δείχνει πολύ πιο ωραία με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H A N N A S C H Ö N B E R G (@hannaschonberg)

Peter Pan Vibes

Και οι μεγάλοι γιακάδες είναι τάση και μάλιστα, μία από τις μεγαλύτερες. Ωστόσο, μόνο οι πιο τολμηρές θα τους ταιριάξουν με μάξι φούστες και flat παπούτσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carol Morais (@cazevedor)

Cool Athletic

Μια ακόμα χαλαρή προσέγγιση θέλει τη μάξι φούστα σε ίσια γραμμή και συνδυασμένη oversized πουκάμισο. Γενικά, οι φαρδιές γραμμές είναι ένας τρόπος να αναβαθμίσετε τις εμφανίσεις σας και να τις κάνετε πιο επιβλητικές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Montezuma (@ritamontezuma)

Scandinavian Chic

Μερικές φορές ο μινιμαλισμός μπορεί να αναδείξει ένα ρούχο πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη τάση και αυτό γιατί θα το αφήσει να πρωταγωνιστήσει. Τα Scandi girls πάντως, φοράνε τις μάξι φούστες τους με τα πιο βασικά μπλουζάκια και ποντάρουν στην ομορφιά της απλότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Neon Λάμψη

Και μιας και έχουμε καλοκαίρι, τι θα λέγατε να βάλετε τα φλούο χρώματα στη ζωή σας; Μια φούστα σε αυτές τις αποχρώσεις, θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σας ακόμα κι αν τη συνδυάσετε με τα πιο «βαρετά» ρούχα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tessa (@tessavmontfoort)

Keywords
Τυχαία Θέματα