Φερστάπεν: «Υστερούμε σοβαρά σε ταχύτητα!»

Η Red Bull εμφανίστηκε με πολλά προβλήματα στον τομέα της ταχύτητας κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών για το Γκραντ Πρι της Ίμολα. Οι «ταύροι» προχώρησαν σε μία σειρά από αναβαθμίσεις στην RB20 και ο Μαξ Φερστάπεν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εμφανίστηκε στην «F1 TV» απογοητευμένος.

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής στην πρώτη περίοδο έγραψε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, ενώ στη δεύτερη βρέθηκε στην έβδομη θέση. Παράλληλα ο

Φερστάπεν παραδέχθηκε ότι η Red Bull δεν ήταν ιδιαίτερη ανταγωνιστική στην πίστα της Ιταλίας, ενώ ελπίζει να λυθεί άμεσα το συγκεκριμένο πρόβλημα.

«Ήταν μια δύσκολη μέρα. Ήταν απλά δύσκολο να βρούμε καλή ισορροπία και δεν αισθανόμουν άνετα στο αυτοκίνητο, που ήταν πολύ ασταθές», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ εύκολο να χάνεις τον έλεγχο του αυτοκινήτου, οπότε έχουμε ορισμένα πράγματα που πρέπει να κοιτάξουμε σήμερα, σίγουρα… Ήταν απλά κακό, καθόλου άνετο. Επίσης οι συστοιχίες γύρων μας ήταν αληθινά κακές, έτσι έχουμε να βελτιώσουμε πολλά αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αύριο. Σήμερα υστερούσαμε σοβαρά σε ταχύτητα, και πρέπει να το φτιάξουμε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα