Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ποια είναι τα queer που έρχονται; Να ξέρω να κρυφτώ» – «Tα παιδιά μου κάνουν γυμνισμό με αθωότητα» (Video)

Ενοχλημένος φάνηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την Eurovision 2024 με κάποια μηνύματα και κάποια άτομα του διαγωνισμού και γι’ αυτό βγήκε να πει την άποψη του για το πόσα γράμματα πρέπει να συνοδεύουν το LGB, αλλά και ποιος είναι ο σωστός γυμνισμός για τα παιδιά του.

«Εγώ ξέρω ότι εγώ κι άλλοι δέκα γονείς που μίλησα μαζί τους, έκλεισαν την τηλεόραση όταν έβγαινε ο άλλος με το μόριό του. Προσπαθώ να αγαπήσουν τα παιδιά μου το σώμα τους και να κάνουν γυμνισμό με την αθωότητα της ηλικίας, αλλά δεν θέλω να πονηρευτούν»  δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ποια είναι τα queer που έρχονται; Να ξέρω να κρυφτώ. Είναι διαφορετικό η LGB κοινότητα, οι οποίοι είναι μέλος της κοινωνίας. Είμαστε σε μία ευνομούμενοι ευρωπαϊκή χώρα και έχουν θεσμοθετηθεί νόμοι. Αν ασκήσει bullying κάποιος σε αυτούς τους ανθρώπους, θα πάει φυλακή και δόξα τω Θεώ που έγινε αυτό. Το QI γιατί το έβαλαν μέσα σε αυτήν την κοινότητα; Τι σημαίνει το queer; Εγώ, αν με πεις το, θα παρεξηγηθώ, αν με πεις πράμα» τόνισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε επίσης:

Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που πήρε τέτοιες διαστάσεις το διαζύγιο» – «Θυμάμαι να έχω 50 λεπτά στην τσέπη μου για μέρες» (Video)

Θανάσης Αλευράς για τα σχόλια κατά του στην Eurovision 2024: «Το να μη σου αρέσει κάτι το καταλαβαίνω, με τόσο θυμό όμως γιατί;»

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα σε επανασύνδεση; Χέρι χέρι για ψώνια στο Μόντε Κάρλο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κωνσταντινίδης, Ποια, – Tα, Video,stefanos konstantinidis, poia, – Ta, Video