Σλοβενία: Ο Παγώνης έσβησε 3 MP και κατέκτησε τον τίτλο!

Ο Ραφαήλ Παγώνης ολοκλήρωσε μια εξαιρετική, αλλά και δύσκολη εβδομάδα (λόγω καιρικών συνθηκών) στο τουρνουά U14 (κατ. 2), Bergantov Μemorial, που πραγματοποιήθηκε στο Μάριμπορ της Σλοβενία, καθώς μετά από τον τίτλο στο διπλό, στέφθηκε πρωταθλητής και στο μόνο κάνοντας το απόλυτο στη διοργάνωση. 

Στον τελικό της Κυριακής ο Παγώνης επικράτησε του Σλοβένου και Νο1 του ταμπλό, αλλά και συμπαίκτη του στο διπλό, Μαξ

Λορίντσικ με 4-6, 6-4, 7-5 μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, όπου ο Παγώνης βρέθηκε πίσω στο 3ο set με 3-5, ενώ χρειάστηκε να σβήσει τριπλό match-point(!) για κατακτήσει τη νίκη, φτάνοντας έτσι τους 4 τίτλους (μονό) μέσα στη χρονιά, μετά από εκείνους σε Ηράκλειο και Μαραθώνα, αλλά και Ρότερνταμ, ενώ συνολικά μέσα στο 2024 ο Παγώνης μετράει 6 τίτλους σε μονό και διπλό. 

Ο Σλοβένος, Μαξ Λορίντσικ (αριστερά) και ο Ραφαήλ Παγώνης (δεξιά) κατά τη διάρκεια της απονομής του τίτλου (μονό) στο τουρνουά U14, Bergantov memorial, που πραγματοποιήθηκε στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, με τον νεαρό Έλληνα τενίστα να κατακτά τον τίτλο τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παγώνης σημείωσε στο τουρνουά συνολικά 9 νίκες (4 διπλό, 5 μονό) χάνοντας μόλις 2 set (ένα σε κάθε κατηγορία) και τα δύο στους τελικούς των κατηγοριών. 

The post Σλοβενία: Ο Παγώνης έσβησε 3 MP και κατέκτησε τον τίτλο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα