Μ. Βορίδης: Η θετική πορεία της χώρας διασφαλίζεται μόνο με ισχυρή ΝΔ

11:42 19/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, δήλωσε σε προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στον Μαραθώνα με θέμα «Το πολιτικό ζητούμενο των προσεχών ευρωεκλογών», ότι στις επικείμενες Ευρωεκλογές το διακύβευμα είναι η συνέχιση της σταθερής πορείας της χώρας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η συνέχιση της θετικής πορείας διασφαλίζεται μόνο μέσα από μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία».

Παράλληλα, ο Μ. Βορίδης εξαπέλυσε επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας ότι σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία,

που κάνει την Ελλάδα παράδειγμα σε όλο τον κόσμο με τις επιτυχίες της, βρίσκονται με κάθε μέσο απέναντι στην κυβέρνηση πρωτοστατώντας ακόμα και στις προσπάθειες αναστολής της χρηματοδότησης της χώρας.

«Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους, μεταξύ αυτών που υπερασπίζονται έμπρακτα τα συμφέροντα της Ελλάδας, κάνοντας την πατρίδα μας παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο, και εκείνων που βρίσκονται σταθερά και με κάθε μέσο απέναντι της, πρωτοστατώντας ακόμα και στις προσπάθειες αναστολής της χρηματοδότησης της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Keywords
Αναζητήσεις
m-voridis-i-thetiki-poreia-tis-choras-diasfalizetai-mono-me-ischyri-nd.htm
Τυχαία Θέματα