Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Παντελίδης εκβιάζει τον Πέτρο με τον φάκελο του Αντώνη!

Πολλές ανατροπές θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο», που προβάλλεται από το MEGA και έχει… χτίσει ήδη το δικό της κοινό.

Αρχικά θα δούμε ότι ο Μάκης μαθαίνει τα πάντα από τη Μαρία, όσον αφορά το προξενιό της Λίνας, προκειμένου να καταφέρει να διαλύσει τη σχέση τους.

Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη σοκάρεται, βρίσκοντας στο δωμάτιο της Στέλλας ένα κουτί με υπνωτικά χάπια, με τα πράγματα να σοβαρεύουν πάρα πολύ.

Από κει και πέρα, βλέπουμε ότι ο Παντελίδης θα βρεθεί με τον Πέτρο στην αυλή του, προκειμένου να τον εκβιάσει για τη δίκη.

Του ζητάει ξεκάθαρα να μη μιλήσει και του αναφέρει τον φάκελο του Αντώνη για να του δείξει ξεκάθαρα ότι τον κρατάει στα χέρια του.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Βάσω μπροστά σε μία μεγάλη αποκάλυψη!

Ο Μάκης βλέπει τον Όθωνα να βγαίνει από το σπίτι της Λίνας και πείθεται ότι η μητέρα του είχε δίκιο. Η Βάσω μαθαίνει ότι στο γραφείο του πατέρα της υπάρχει ένας φάκελος με το όνομα «Κοντογιωργάκης» και ψάχνει να βρει την αλήθεια.

Τέλος, ο Δημοσθένης Καλλέργης καλεί τον Γιώργη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη στο γραφείο του για να τους κάνει μία σημαντική ανακοίνωση. Μια είδηση στο ραδιόφωνο για εμπορία βρεφών σοκάρει την Ειρήνη και τη βάζει σε σκέψεις.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor 19/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

Maestro season 2: Νεκρός αυτός ο πρωταγωνιστής στο τέλος

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα