Euroleague:Ανατολού Εφές-Ολυμπιακός

Τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, θα επιδιώξει να πάρει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές, στο 4ο παιχνίδι της σειράς στις 20.00-ΕΤ1.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και η 12άδα θα είναι η ίδια όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Το μόνο ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» είναι η συγκέντρωση, η οποία έλειπε από το τελευταίο τους παιχνίδι και έδωσε την ευκαιρία στην Εφές να βρει ρυθμό και να σπάσει την καλή άμυνα που είχε παρουσιάσει ο Ολυμπιακός
στις πρώτες δύο αναμετρήσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» απόψε το βράδυ θα προσπαθήσουν να μην επιτρέψουν αιφνιδιασμούς στην τουρκική ομάδα και στην επίθεση θα παίξουν υπομονετικά, προκειμένου να βρουν εύκολα καλάθια και να βάλουν δύσκολα στην ομάδα της Ανατολού.

Όσον αφορά την τουρκική ομάδα, ο Μαχμούτι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με το «Αμπντί Ιπεκτσί» να αναμένεται κατάμεστο, καθώς άπαντες ξέρουν πως με μία ενδεχόμενη ήττα λένε «αντίο» στη φετινή Ευρωλίγκα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).
Keywords
Τυχαία Θέματα