Ανακοινώθηκαν τα νέα όργανα του ΠΑΣΟΚ

Χωρίς την συμμετοχή των Α. Λοβέρδο, Γ. Ραγκούση και της Α. Διαμαντοπούλου ανακοινώθηκε η σύνθεση  της πολιτικής και οργανωτικής γραμματείας του ΠΑΣΟΚ.Στην πολιτική γραμματεία μετέχουν οι Νάσος Αλευράς, Νίκος Ανατολάκης, Μίμης Ανδρουλάκης , Βαγγέλης Αργύρης , Φώφη Γεννηματά , Νάντια Γιανακοπούλου , Πέτρος Ευθυμίου, Γιάννης Κουράκης, Πάνος Μπεγλίτης ,
Γιώργος Παναγιωτακόπουλος , Κώστας Πανταζής, Συλβάνα Ραπτη, Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Χρυσοχοίδης.
Επίσης μετέχουν ο Συντονιστής της οργανωτικής γραμματείας Πάρης Κουκουλόπουλος και ο Γραμματέας της Κ.Ο Γιάννης Μανιάτης.

Στην οργανωτική γραμματεία μετέχουν οι Μιλένα Αποστολάκη, Χρύσα Αράπογλου, Γιώτα Γαζή, Βασίλης Εξαρχος , Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Κώστας Ζώγας , Αλέξανδρος Θοδωράκος , Δημήτρης Καρύδης, Λευτέρης Κατσικαρέλης , Παναγιώτης Κορμάς , Δημήτρης Λιτζέρης , Γιώργος Λυμπερόπουλος , Γιάννης Μαγκριώτης, Στέλιος Σταθής, Κώστας Σπηλιόπουλος , Αγγελος Τόλκας , Γρηγόρης Φελώνης και Εφη Χαλάτση.

«Είναι πολύ δύσκολο να κάνει κανείς από την μεγάλη δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ επιλογή ενός μικρού αριθμού στελεχών για την οργανωτική και πολιτική γραμματεία , όλοι είναι εξαιρετικά χρήσιμοι , τους θέλω ενεργά δίπλα μου για την πατρίδα και την παράταξη», υπογράμμισε ο Ευ. Βενιζέλος.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστούν οι υπεύθυνοι της ανασύστασης στις 13 περιφέρειες και θα συγκροτηθεί η γραμματεία επικοινωνίας και η γραμματεία παρακολούθησης του Κυβερνητικού έργου. Οι τομείς του κινήματος και οι ομάδες πολιτικού συντονισμού ανά υπουργείο.

Η νέα πολιτική γραμματεία θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ η οργανωτική την ερχόμενη Τρίτη υπό την προεδρία του κ. Βενιζέλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα