Αναμένοντας το νέο iPad

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του πολυαναμενόμενου tablet της Apple που όπως όλα δείχνουν, θα ονομάζεται «iPad HD» και  όχι «iPad 3», όπως ήταν το αναμενόμενο.
Ο λόγος της αλλαγής του ονόματος έγινε διότι η εταιρία θέλει να διαφημίσει το βασικότερο χαρακτηριστικό της συσκευής, την οθόνη υψηλής ανάλυσης, καθώς ο όρος HD χρησιμοποιείται ευρέως στην αγορά των τηλεοράσεων.

Αν και επίσημη ενημέρωση της Apple
για τη νέα συσκευή δεν υπάρχει, φήμες θέλουν τα χαρακτηριστικά του να είναι μεταξύ άλλων η οθόνη υψηλότερης ανάλυσης, πιθανώς QXGA στα 2.048x1.536 εικονοστοιχεία και οι ίδιες διαστάσεις οθόνης, μιας και όλες οι εφαρμογές (app) για την ταμπλέτα έχουν γραφτεί για οθόνη με διαγώνιο 9,7 ίντσες και αναλογία πλευρών 4:3.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πωλήσεις των iPad διπλασιάστηκαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ από το 2010, οπότε και κυκλοφόρησε η πρώτη γενιά tablet της Apple, έχουν πουληθεί περισσότερα από 55 εκατομμύρια iPads.

Η εκδήλωση της Apple στο Σαν Φρανσίσκο προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 20.00 ώρα Ελλάδας,την Τετάρτη και όπως είναι αναμενόμενο θα έχει στραμένα πάνω της όλα τα βλέμπατα των χρηστών.

Πηγή: Telegraph, iphone hellas
Keywords
Τυχαία Θέματα