Διημερίδα στο Γκάζι

Το σχέδιο «Εθνικής Στρατηγικής για την Κοινωνική Ένταξη Πολιτών Τρίτων Χωρών 2011-2015» που εκπονήθηκε με πρωτοβουλία της Γ. Γ. Πληθυσμού & Κοινωνικής Συνοχής, θα παρουσιαστεί σε διημερίδα που ξεκινάει την Παρασκευή, στην Τεχνόπολη.

Η Γενική Γραμματεία Πληθυσμού & Κοινωνικής Συνοχής του υπουργείου Εσωτερικών και η Υπεύθυνη Αρχή του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων των δράσεων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο Ετήσιου Προγράμματος (ΕΠ) 2009 και για τη δημόσια Διαβούλευση των προτεινόμενων δράσεων
για το ΕΠ 2012 την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 στην αίθουσα Δ12-Νίκος Γκάτσος, Τεχνόπολις-Γκάζι.

Η παρουσίαση των δράσεων του ΕΠ 2009 θα γίνει από τους τελικούς δικαιούχους με ποικιλία εποπτικών μέσων την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011.

Την επομένη, Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει παρουσίαση σχεδίου «Εθνικής Στρατηγικής για την Κοινωνική Ένταξη Πολιτών Τρίτων Χωρών 2011-2015» που εκπονήθηκε με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας, σε συνεργασία και με άλλους συναρμόδιους φορείς. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η δημόσια Διαβούλευση επί των προτεινόμενων από τη Γενική Γραμματεία δράσεων για το ΕΠ 2012. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς, τα ερευνητικά ινστιτούτα και οι ΜΚΟ του πεδίου, καθώς και μεταναστευτικές κοινότητες.

Φέτος, η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το νεοπαγές Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωποι του οποίου συμμετέχουν ενεργά σφραγίζοντας έτσι έμπρακτα την πολιτική επιλογή συμβίωσης και συνδιαμόρφωσης των συνθηκών της ζωής μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα