Ο Τύπος της Τετάρτης

Οι επισημάνσεις του πρωθυπουργού για τους στόχους της κυβέρνησης και τα μυνήματα στους κοινωνικούς εταίρους, το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και οι συζητήσεις για το PSI, είναι τα θέματα που κυριαρχούν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο»

Η εφημερίδα γράφει ότι «ένα περισσότερο φιλολαϊκό προφίλ επιχείρησε να εμφανίσει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Ρέππας σπεύδοντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο και να ταχθεί υπέρ μιας πολιτικής και θα στηρίζει τις αδύναμες
κοινωνικά ομάδες».

ΑΥΡΙΑΝΗ: «Γιατί μένω στο ALTER»

Η εφημερίδα σημειώνει «κεραυνοί Χατζηνικολάου για τα εξωγενή παράκεντρα τα οποία με κραυγαλέο τρόπο επιχειρούν να κλείσουν το κανάλι".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Οι 90 σύμβουλοι του Λ. Παπαδήμου!

Η εφημερίδα γράφει ότι "ούτε δέκα ούτε είκοσι αλλά 90 θέσεις συμβούλων, συνεργατών και μετακλητών υπαλλήλων αποφάσισε να θεσμοθετήσει για το Πολιτικό Γραφείο του ως πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος!".

ΕΘΝΟΣ: Κατά Λουκάν «ευαγγέλιο» με 4 μηνύματα

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σοβαρές επισημάνσεις για τους στόχους της κυβέρνησης κάνει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Τέσσερα είναι τα μηνύματα: Αν δεν συμφωνήσουν για τις αλλαγές οι κοινωνικοί εταίροι, θα προωθηθεί νομοθετική ρύθμιση. Για την επιβίωση των Ταμείων χρειάζονται περικοπές. Το ίδιο ισχύει και για τον ιδιωτικό τομέα. Στο δημόσιο θα περισταλούν οι δαπάνες και θα μειωθούν οι απασχολούμενοι.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Θεοσοφία και παγκοσμιοποίηση. Ενας κόσμος Μια θρησκεία Μια υπερκυβέρνηση!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «το Οραμα της Θεοσοφίας: «Ολα θα γίνουν Ενα»!!! Κατάργηση των διαφορών και ο Βασιλιάς του Κόσμου... Μέσα από τον ΟΗΕ θα ξεπηδήσει η Ενωση του Κόσμου;».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επιμένουν στο ξήλωμα κατώτατου μισθού και Δώρων

Η εφημερίδα γράφει ότι «ψηλά στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων, ανάμεσα στην τρόικα και την κυβέρνηση βρίσκεται η επανεξέταση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και του 13ου και του 14ου μισθού».

ΕΣΤΙΑ: Εσωτερική υποτίμησις

Η εφημερίδα τονίζει ότι «για να αποφύγουμε την έξοδό μας από το ευρώ, το μόνο αντίδοτο είναι η εσωτερική υποτίμησις. Ολες οι τιμές πρέπει να μειωθούν δραστικά. Από τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις τιμές των ακινήτων, μέχρι και τους μισθούς των εργαζομένων. Ωστε να επανεύρη η οικονομία την νομισματική της ισορροπία. Αλλως θα οδηγηθούμε κατ΄ανάγκην εκτός του κοινού νομίσματος, οπότε οι συνέπειες θα είναι πολύ πιο οδυνηρές».

Η ΑΥΓΗ: Συνωμοσία κατά των μισθωτών

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ιστό αράχνης γύρω από τους μισθούς, στη συνέχεια και από τις συντάξεις, υφαίνουν τρόικα και κυβέρνηση σε συνεργασία με τους μεγαλοεργοδότες, ενώ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ σφυρίζουν αδιάφορα».

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ευνοϊκή ρύθμιση για τη συνταξιοδότηση γονέων και συζύγων αναπήρων

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «ευνοϊκή ρύθμιση για τις προϋποθέσεις σ
Keywords
Τυχαία Θέματα