Ο Τύπος του Σαββάτου

Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, η συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι διεργασίες για κυβέρνηση εθνικής ενότητας και η αρνητική αντίδραση του Αντ. Σαμαρά είναι τα ζητήματα που
κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του Τύπου.

Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι:

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μένει κολλημένος στην πολυθρόνα του

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "αοριστολογίες για τις εκλογές. Μιλάει για κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον ίδιο... Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με οριακό αποτέλεσμα. 153 "ΝΑΙ" 145 "ΟΧΙ". Στο κόμμα και πάλι η Λ. Κατσέλη".

* ΑΥΡΙΑΝΗ: Επικίνδυνοι παπατζήδες ο Γιωργάκης και η άθλια συμμορία που καταστρέφουν τη χώρα γαντζωμένοι στην εξουσία

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε μια πρωτοφανή επίδειξη πολιτικού τυχοδιωκτισμού, αφού διέσυραν και εξευτέλισαν τον Παπανδρέου του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μη χάσουν την κουτάλα".

* ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Παρωδία! Αντ. Σαμαράς: Μόνο εκλογές

Η εφημερίδα σημειώνει ότι " "οι μάσκες έπεσαν! Οι ευθύνες που επωμίζεται είναι τεράστιες", δήλωσε οργισμένος μετά τα μεσάνυκτα ο αρχηγός της ΝΔ που θα ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση αλλά όχι τα μέτρα".

* ΕΘΝΟΣ: 153 ψήφοι για κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας- Εντολή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο για αλλαγή σελίδας

Η εφημερίδα γράφει ότι "πρόταση για συγκυβέρνηση με φαβορί τον Β. Βενιζέλο. Ραντεβού Παπανδρέου με Παπούλια για έναρξη των διαβουλεύσεων. Συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή στο νέο σχήμα".

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Για γέλια και για κλάματα

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "θέατρο του παραλόγου στη βουλή με τον Παπανδρέου να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης για να ... φύγει, ενώ ο ελληνικός λαός οδηγείται στην εξαθλίωση!!!".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πρωθυπουργός ήξεις αφήξεις

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οι 153 ψήφοι που απέσπασε ο Γ. Παπανδρέου από τον Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και το "ναι" του Α. Σαμαρά στη δανειακή σύμβαση είναι τα μόνα δεδομένα της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Συναίνεση στην απάτη με 153 "πράσινες" ψήφους

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "έδωσαν την έγκριση στον πρωθυπουργό τους για να διερευνήσει τη συναίνεση με όρους που ήξεραν ότι ήταν αδύνατο να δεχθεί η Ν.Δ. Μετά το θέατρο συγκρούσεων και απειλών για "μαύρο" στον Παπανδρέου, τελικά, τον υπερψήφισαν ελπίζοντας ότι μάλλον θα παραιτηθεί".

* ΕΣΤΙΑ: Η διέξοδος από το αδιέξοδo

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο κ. Παπανδρέου δεσμεύθηκε χθες το βράδυ από το βήμα της Βουλής, ότι δρομολογεί άμεσα τις διαδικασίες για τον σχηματισμό Κυβερνήσεως ευρύτατης κομματικής συνεργασίας".

* Η ΑΥΓΗ: Μαριονέτες του Μνημονίου

Η εφημερίδα γράφει ότι "ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου έδωσαν τελικά όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και η Λ. Κατσέλη, η οποία έγινε δεκτή και πάλι στην Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος".

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αντώνης Σαμαράς: Οι μάσκες έπ
Keywords
Τυχαία Θέματα