Στο «χείλος» του γκρεμού η Α1 μπάσκετ

Η έναρξη της Α1 μπάσκετ ανδρών βρίσκεται στον αέρα και πλέον είναιορατός ο κίνδυνος, αν και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, οι αγώνες να μην έχουν τηλεοπτική κάλυψη, καθώς η ΕΡΤ κάνει πίσω!

Και αυτό γιατί η κρατική τηλεόραση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, απέσυρε το ενδιαφέρον της και πλέον δεν ισχύει ούτε η τελευταία πρόταση που έκανε στις ομάδες. Κάτι που σημαίνει πως το ελληνικό πρωτάθλημα θα μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη αφού κανένα άλλο κανάλι δεν ενδιαφέρεται

να αποκτήσει τα δικαιώματα.

Η κίνηση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ να προχωρήσουν οι ομάδες σε λοκ άουτ τείνει να αποδειχθεί καταστροφική και να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα. Η κίνηση των ΚΑΕ συζητήθηκε μάλιστα και από κυβερνητικά στελέχη τα οποία δείχνουν ενοχλημένα αφού όπως ανέφεραν δεν γίνεται τέτοια εποχή να προχωρούν σε τέτοιου είδους ενέργειες Ανώνυμες Εταιρίες.

Πλέον ομάδες που περίμεναν να... βγάλουν τη σεζόν από τα χρήματα του ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά, θα βρεθούν, όπως είναι λογικό, ένα βήμα από την διάλυση εάν τελικά ισχύει η πληροφορία που θέλει την ΕΡΤ να έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της. Και αυτό γιατί στις μέρες μας είναι από δύσκολο εώς ακατόρθωτο να βρεθούν από αλλού οικονομικοί πόροι.

Πηγή:Gazzetta 

Keywords
Τυχαία Θέματα