Συζητήσεις Κύπρου-Ισραήλ για το φυσικό αέριο

H κυπριακή κυβέρνηση συνεχίζει με προσοχή τη διαμόρφωση του στρατηγικού σχεδιασμού σε ό,τι αφορά στο θέμα του φυσικού αερίου, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου.

Σε ερώτηση, εάν υπάρχει ενδιαφέρον από το Ισραήλ γι΄ αυτό το θέμα, ο κ. Στεφάνου είπε πως έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ των δύο χωρών. Και πρόσθεσε ότι "λαμβάνουμε υπόψη και την προσπάθεια που είναι και δική μας θέση, πρόθεση ως κυβέρνηση, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για συνεργασίες και συνέργειες στην περιοχή".

Ο Κύπριος εκπρόσωπος ανέφερε ότι "τώρα είμαστε υπό το φως

της επιβεβαίωσης της ύπαρξης κοιτασμάτων και η συζήτηση που έχει η κυβέρνηση με τους συμβούλους και τους εμπειρογνώμονές της γίνεται για να μπουν όλα σε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό, που να πηγαίνει σε βάθος χρόνου".

Καταλήγοντας ο κ. Στεφάνου υπογράμμισε πως δεν μπορούν να λεχθούν πολλά πράγματα δημόσια αυτή την ώρα, και πρόσθεσε ότι συνεχίζεται με προσοχή η διαμόρφωση του στρατηγικού σχεδιασμού, ειδικά με τη βοήθεια της συμβουλευτικής ομάδας εμπειρογνωμόνων, που η κυβέρνηση διόρισε πριν από λίγο καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα