H πρεμιέρα του «Πρωινό ΑΝΤ1»! (Δ.Τ+φώτο)

16:36 17/10/2011 - Πηγή: TVNea
Αυτό το Πρωινό το περιμέναμε καιρό!
Ξεχωριστοί Καλεσμένοι και Θετική Διάθεση για τη νέα Πρωινή Παρέα του ΑΝΤ1.
Το νέο «Πρωινό ΑΝΤ1» έκλεψε την παράσταση και στα Social Media.
Με λίγη αγωνία, αλλά με πολύ ενθουσιασμό οι παρουσιαστές της νέας εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1», μας είπαν σήμερα την πρώτη «καλημέρα»!
Aξίζει να σημειωθεί ότι τo νέο Πρωινό ΑΝΤ1
απέσπασε πλήθος θετικών σχολίων και στα Social Media όπου ήταν σχεδόν το αποκλειστικό αντικείμενο συζήτησης καθ’ όλη την διάρκειά του.
Την αρχή έκανε στις 7 ακριβώς, ο Γιώργος Παπαδάκης. Όπως εδώ και 21 χρόνια, μας έδωσε την αναλυτική ατζέντα της ημέρας σχετικά με την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, ενώ με πολλά ρεπορτάζ ανέλυσε και σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες του τα επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα. O Γιώργος Παπαδάκης στην φετινή του πρεμιέρα φιλοξένησε δυο πολύ ξεχωριστές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο και την Βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Τη σκυτάλη πήραν από τον ίδιο τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου οι οποίοι μάλιστα συζήτησαν θέματα της επικαιρότητας με την Λιάνα Κανέλλη. Οι δύο παρουσιαστές...
έκαναν μια πρώτη ξενάγηση στο εντυπωσιακό πλατό της εκπομπής αφού πρώτα καλωσόρισαν τη Λίτσα Πατέρα και άκουσαν με προσοχή τις αστρολογικές της προβλέψεις, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, με τις γαστρονομικές της προτάσεις, τον Τάσο Αρνιακό και τον Σπύρο Σούλη. Στη συνέχεια παρουσίασαν τις πρώτες καλεσμένες της εκπομπής. Την αρχή έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ στη συνέχεια χορέψαμε στο ρυθμό των επιτυχιών της Ελένης Φουρέιρα.

Η ατμόσφαιρα τόσο μπροστά στην κάμερα, όσο και στα παρασκήνια ήταν πολύ ευχάριστη. Τα χαμόγελα, η καλή διάθεση, ο ενθουσιασμός ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά.
Μια όμορφη παρέα από ένα αισθητικά και πρακτικά άρτιο πλατό, με πολλά ενδιαφέροντα θέματα και ειδήσεις, χρήσιμες συμβουλές και πολλή θετική ενέργεια, μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτό το πρωινό που τόσο περιμέναμε, το «Πρωινό ΑΝΤ1»



















Keywords
Τυχαία Θέματα