Opinion #2 [17/10/2011]

17:46 17/10/2011 - Πηγή: TVNea

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ TvNea EXOYME ΑΠΟΨΗ!!!


Το πιο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό προϊόν την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας το rockumentary Όσο Έχω Φωνή για τη ζωή της Άννας Βίσση. Το πρόγραμμα αυτό κατηγορήθηκε ως σκληρό reality, λοιδωρήθηκε ως στημένο, πετροβολήθηκε από σχεδόν όλα τα πάνελ και τους τηλεκριτικούς. Στο σημερινό Opinion λοιπόν θα εκφράσω μια άλλη, αιρετική, άποψη για το πρόγραμμα αυτό. κάνε κλικ  στο διαβάστε περισσότερα για συνέχεια... Θαυμάζω τους έξυπνους και τους ταλαντούχους ανθρώπους.
Η Άννα Βίσση είναι, αναμφίβολα, μια τραγουδίστρια από τις πιο ταλαντούχες της γενιάς της και κορυφαία στο είδος της για πάνω από 30 χρόνια. Και φυσικά ήταν η μόνη σταρ στην Ελλάδα που θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα τέτοιο project. H Μυρτώ Κοντοβά, που έχει την επιμέλεια του Όσο Έχω Φωνή, είναι μια πανέξυπνη γυναίκα. Το πιστοποιούν η γραφή της στο στίχο και το σενάριο και η στήλη της στην Athens Voice που όποιος Αθηναίος δεν την έχει διαβάσει έχει έλλειμμα παιδείας. 

Εμένα το Όσο Έχω Φωνή μου άρεσε. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ένα ντοκιμαντέρ που θα έδειχνε την Άννα Βίσση μόνο να τραγουδάει θα ήταν πολύ βαρετό. Ξέρουμε ότι τραγουδάει καλά, δε χρειάζεται να μας το αποδείξει. 
Λένε ότι με το Όσο Έχω Φωνή η Βίσση απομυθοποιείται. Αλήθεια, οι διάσημοι δεν έχουν κακές συνήθειες; Ανασφάλειες; Αδύνατες στιγμές; Δεν κλαίνε; Δε μιλάνε για καψούρες, για σεξ; Δεν τσακώνονται με τα παιδιά τους ή τους φίλους τους χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό "βλάχα"; Συγγνώμη αλλά μόνο στο χειρουργείο είναι αποστειρωμένοι οι άνθρωποι.  Και μύθος είναι μόνο αυτός του Αισώπου....
Λένε ότι δεν μπορείς να εκθέτεις ανθρώπους που ήσουν μαζί τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Ότι εξέθεσε τον Τουρνά, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Νταλάρα, τον Λιβιεράτο, τον Γκλέτσο. Και;;; Δεν τις ξέραμε αυτές τις σχέσεις; Το να αποκαλύπτεις κάτι παραπάνω για μια σχέση που την ξέρει το πανελλήνιο δεν είναι κάτι το επιλήψιμο. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν μας είπε και πως ήταν όλοι αυτοί στο κρεββάτι!!! 
Στο κομμάτι με τον Αντώνη Σαμαρά οι κριτικοί έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται να σπιλώνεις έναν πολιτικό αρχηγό, έναν εν δυνάμει πρωθυπουργό. Ο Αντώνης Σαμαράς σπιλώνεται επειδή η Βίσση είπε ότι έχει κοιμηθεί μαζί του και ότι ήταν ωραίο παιδί στα νιάτα του!!! Είναι κακό για την εικόνα του Σαμαρά να αποκαλυφθεί ότι όσο ήταν με τη Βίσση ζήλευε τον Καρβέλα; Κάθε ερωτευμένος άνδρας ζηλεύει, γιατί  ο Αντώνης Σαμαράς να αποτελέσει εξαίρεση; Όταν στο Kontra Channel σπιλώνεται ο πρωθυπουργός με ανεκδιήγητους χαρακτηρισμούς, όταν ελέω σάτιρας απαξιώνονται πολιτικές ηγεσίες που έχουν ψηφιστεί είτε σε εθνικές είτε σε ενδοκομματικές εκλογές, δεν είδα την ίδια ευαισθησία. Γιατί όσο θαυμάζω τους έξυπνους και ταλαντούχους ανθρώπους, άλλο τόσο μισώ την υποκρισία.
Και έρχομαι τώρα στο διαβόητο κομμάτι με τον άρρωστο πατέρα της Άννας Βίσση. Όπου άκουσε και τα εξ αμάξης. Ότι δεν πρέπει να βγάζεις άρρωστο άνθρωπο στην τηλεόραση, ότι είναι ανή
Keywords
Τυχαία Θέματα