Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα του Γιάννη Σπάλιάρα!

16:51 17/10/2011 - Πηγή: TVNea
Δυστυχώς το νεαρό μοντέλο και ηθοποιός, ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα την περασμένη Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, στην Γλυφάδα.
Το γεγονός συνέβη λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στη διασταύρωση μπροστά στον νυχτερινό χώρο "Αστέρια", όπου το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος Γιάννης Σπαλιάρας, τράκαρε με άλλα δύο διερχόμενα αυτοκίνητα, ιδιωτικής χρήσης.

Η σύγκρουση ήταν πολύ έντονη
και προκάλεσε για πολλή ώρα κυκλοφοριακό κομφούζιο στο συγκεκριμένο σημείο της Παραλιακής.Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο του Γιάννη Σπαλιάρα έμεινε ακινητοποιημένο στη μέση του δρόμου ενώ μεγάλα κομμάτια από το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου είχαν γεμίσει το οδόστρωμα. Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας για να καταγράψουν το συμβάν, αλλά και γερανός για να παραλάβει το όχημα.Ευτυχώς, ούτε ο ίδιος, ούτε κανένας από... τους οδηγούς και τους συνεπιβαίνοντες στα άλλα δύο αυτοκίνητα, δεν τραυματίστηκε. Ωστόσο η ζημιά που προκλήθηκε στο μαύρο διθέσιο σπορ αυτοκίνητο, μάρκας Chevrolet Corvette, του Γιάννη Σπαλιάρα ξεπερνά τα 30.000 ευρώ! Eτσι, αυτό που θα του απομείνει τώρα ειναι η τρομάρα που πήρε κατά την σύγκρουση 

 και το ογκώδες αυτό ποσό που θα πρέπει να δώσει για να επισκευάσει το αυτοκίνητο του. Υπομονή πια θα κάνει και θα περάσουν όλα....και την επομένη φορά ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειναι πιο προσεκτικός!


Keywords
Τυχαία Θέματα